Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Primorsko Bulgaria

Prezentare Primorsko Bulgaria

Citeste mai mult

Prezentare Primorsko Bulgaria


DESCRIERE PRIMORSKO

Statiunea Primorsko este situata pe o mica peninsula in partea de sud-est a coastei Marii Negre. Orasul este situat la o distanta de 50 de kilometri de Burgas si la 450 km de capitala Sofia.

Populatia orasului este de 2800 de persoane, dar in sezonul estival numarul persoanelor creste de de cateva ori, datorita numerosilor turisti, ce aleg statiunea Primorsko pentru vacanta de vara.

Clima in Primorsko este temperat-continentala, cu influenta mediteraneana, cu ierni blande si scurte,  si veri lungi. Temperatura medie in luna iulie este de 23-24 ° С.

Exista patru sanctuare gasite aproape de Primorsko, precum si 12 dolmene si 10 necropole tip movila. Cel mai interesant pentru turisti este sanctuarul Beglik Tash, care intruchipeaza cultul soarelui. Sanctuarul din roca de langa Primorsko este una dintre cele mai mari descoperiri legata de civilizatia traca din partea de sud a coastei Marii Negre si Strandzha.

Acesta este situat in partea centrala a varfului Beglik Tash, cu o inaltime de 128 de metri deasupra nivelului marii, si cu o suprafata de aproximativ 6 hectare.

Partea centrala este cel mai bine studiata - acolo, pe o terasa mare de piatra, usor ridicata deasupra terenului din jur,  intr-un cerc cu diametrul de 56 de metri de spatiu pentru ritualuri, sunt asezate elemente de piatra separate.

A fost construit la mijlocul celui de al doilea mileniu i.Hr. si a fost demolat la inceputul secolului al IV-lea.

Rezervatia Ropotamo este situata in apropiere de Primorsko. Exista multe site-uri naturale interesante si unice pe teritoriul rezervatiei, cum ar fi estuarul raului Ropotamo, mlastina Arkutino, padurile dense, care sunt foarte rare la aceasta altitudine, diverse formatiuni din roca, zone mlastinoase, mlastini, etc. Rezervatia face parte dintr-o zona protejata mai mare numita Ramsarsko Place

Estuarul Ropotamo este una dintre principalele atractii turistice din rezervatie. Aici se ofera excursii atractive, cu barca de-a lungul raului.

Rezervatia Arkutino, cunoscuta si sub numele de Mecheshko Blato (Mlastina Ursului), din municipiul Primorsko este renumita pentru natura sa pura si plantele rare de aici. Rezervatia gazduieste crinul de nisip si ofera o zona de coasta curata si lunga.

La nord de Primorsko, in zona dintre laguna Stamopolu si tarmul marii se afla una dintre cele mai bine conservate complexuri cu dune de la malul Marii Negre. Unele dune ajung pana la 19 metri inaltime si sunt o vedere de exceptie pentru vizitatori. Acesta este reperul natural "Dunele de nisip - Perla".

Orasul Primorsko este o destinatie preferata de turisti, datorita climei favorabile, naturii sale minunate, monumentelor istorice si culturale, oameniilor ospitalieri si diverselor atractii, oferite in oras.

Exista 4 plaje in apropiere orasului - plaja de nord, centrala, de sud si plaja Perla, care ofera diverse atractii - volei pe plaja, sali de sport, schi pe apa, barci cu pedale, surfing, excursii cu barca, scutere si facilitati pentru copii.

De la AIR TOUR TRAVEL puteți cumpăra trei tipuri de servicii turistice pentru LITORAL BULGARIA PRIMORSKO:

1) cazare și masă în orice stațiune bulgărească;

2) cazare, masă și transport autocar LITORAL BULGARIA în stațiunile din graficul ofertei complete transport;

3) transport autocar BULGARIA din DEVA, ALBA, SEBES, SIBIU, VALCEA, PITETSTI, BUCURESTI spre LITORAL BULGARIA -NESSBAR și în stațiunile din graficul ofertei complete transport: https://www.airtourtravel.ro/autocar-bulgaria-deva-alba-sebes-sibiu-valcea-pitesti-bucuresti

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 14 hoteluri

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

PLAMENA PALACE HOTEL 4 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OB . . .

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

PRESTIGE CITY II APARTHOTEL 3 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUT . . .

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

PRIMORSKO DEL SOL HOTEL 4 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR . . .

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

SIENA PALACE HOTEL 4 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZO . . .

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

FOREST BEACH HOTEL 4 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZO . . .

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

LES MAGNOLIA HOTEL 3 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZO . . .

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

SUNRISE HOTEL 3 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZOR cu . . .

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Descriere in curs de actualizare pentru sezonul de vara 2020LOCALIZARE La 450 de metri de plajaINFORMATII GENERALE Vilele au fost renovate in anul 2006CAPACITATE 106 vile max 31 persoane 16m² TIP PENSIUNE HB mic dejun si cina All Inclusiv

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Descriere in curs de actualizare pentru sezonul de vara 2020LOCALIZARE La 250 de metri de plajaINFORMATII GENERALE Vilele au fost renovate in anul 2006CAPACITATE 51 de vile cu un etaj max 31 persoane 25 m² TIP PENSIUNE All Inclusive

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

MAISONETTE ROPOTAMO HOTEL 2 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOC . . .

Primorsko, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

DARA FAMILY HOTEL 3 PRIMORSKO BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR OBZOR . . .

Primorsko, Bulgaria
Litoral Bulgaria 2021
Primorsko, Bulgaria

CINEMA HOTEL 3 PRIMORSKO 2021 Location Cinema hotel is situated at southern beach in Primorsko Resort opposite Sea Garden 200 m from the beach and in 2 minutes walk from the center of the resort Facilities Built in 2021 76 units 5 floor 3 lifts . . .