Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TURIST

   Strada C Olănescu 1, Pucioasa 135400, Pucioasa, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Turist este situat in statiunea balneara Pucioasa, la 100 km de Bucuresti, pe DN 71, 21 km de Targoviste si 40 km de Sinaia.
Descriere camere:
TV, baie cu dus/cada, telefon, uscator de par.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, terasa, Wi-Fi, parcare (in limita locurilor disponibile), acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, receptie 24/7, piscina interioara, sauna, sala de fitness, masaj, baza de tratament.
Hotelul dispune de 59 camere: 3 camere single, 53 camere duble cu 2 paturi si 3 apartamente.
Locatie:
Hotelul Turist este situat in statiunea balneara Pucioasa, la 100 km de Bucuresti, pe DN 71, 21 km de Targoviste si 40 km de Sinaia.

Indicatiile terapeutice specifice statiunii Pucioasa sunt urmatoarele:

afectiuni reumatismale degenerative abarticulare, inflamatorii, post-traumatice si postoperatorii ale aparatului locomotor ;
afectiuni respiratorii ;
afectiuni ORL ;
afectiuni dermatologice.
De asemeni, aici sunt tratate cu bune rezultate boli de nutritie, de metabolism si afectiuni specifice unor boli profesionale.

În baza de tratament a hotelului Ceres este asigurata o gama vasta de proceduri, asa cum sunt :

bai calde cu apa minerala la cazi si la bazine ;
bai de plante la cada ;
împachetari cu parafina ;
inhalatii si aerosoli cu apa sulfuroasa ;
termoterapie ;
electroterapie cu curenti de joasa, medie si înalta frecventa
dus subacval, bai galvanice ;
masaj segmentar, regional si reflex ;
kinetoterapie individuala, cu manipulari pentru articulatii;
periferice, tractiuni articulare si vertebrale.

Statiunea Pucioasa reprezinta un interesant punct de pornire pentru vizitarea mai multor obiective turistice majore, asa cum sunt Vechea Cetate de Scaun de la Târgoviste, Valea Prahovei, Brasov, Bran, etc.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Baza de tratament
Sala fitness
Piscina interioara
WiFi gratuit
Parcare gratuita

Locatie