Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Ravda Bulgaria

Prezentare Ravda Bulgaria

Ravda din Bulgaria ofera multe oportunitati de cazare: complexuri hoteliere, apartamente, hoteluri de familie, camere de inchiriat, etc. Exista, de asemenea, multe restaurante in sat si majoritatea acestora servesc fructe de mare.

Citeste mai mult

Prezentare Ravda Bulgaria


DESCRIERE RAVDA BULGARIA

Satul Ravda este situat la aproximativ 33 km de Burgas si la 4 km de Nesebar. In ciuda apropierii sale de statiuni mari, cum ar fi Slanchev Bryag (Sunny Beach) si Nesebar, Ravda ramane un loc linistit, cu o plaja frumoasa potrivita persoanelor de toate varstele. Este o destinatie de vacanta deosebit de populara pentru familiile cu copii.

Exista multe legende despre cum a fost fondat satul si modul in care aceasta si-a primit numele de azi.

Una dintre legende spune ca in urma cu secole, niste pastori s-au stabilit in regiune si au numit locul dupa unul dintre ei - Ravadin.

O alta legenda spune ca acum mult timp, aceste meleaguri apartineau unui proprietar rau ce obisnuia sa-si bata lucratorii cu un bat numit "ravdas".

Cea mai interesanta este legenda conform careia zeul Neptun s-a indragostit de o fata frumoasa numită Ravdalina si a dorit sa o ia cu el in adancurile marii, dar ea a refuzat. Infuriat de refuzul ei, zeul a trimis o furtuna de apa pentru a distruge satul, dar ceilalti zei impiedicat dezastru. Astfel, valurile mari au format numeroase golfuri.

Un loc interesant de vizitat in Ravda este Biserica Sf Parascheva. A fost construita in anul 1884 de catre doi greci, Vasilios si Teodorakis, care au lucrat impreuna cu localnicii. Templul a fost restaurat în anul 1998.

Plaja Ravda se intinde pe o suprafata de 57 000 mp si este impartita in doua de Capul Ravda. Plaja de sud atrage turistii cu nisip frumos, apa de mare curata, si diverse forme de divertisment, in timp ce plaja de nord ofera o atmosfera linistita, relaxanta.

Ravda ofera vizitatorilor, diverse posibilitati de a practica sporturi acvatice, cum ar fi scufundari, jet ski, yachting, windsurfing, etc.

Imediata apropiere a satului Ravda de Nesebar, Sunny Beach, Sveti Vlas, Elenite si Aheloy permite o vacanta variata.

Vizitatorii interesati in turismul cultural pot vizita orasul Nesebar. Sunny Beach, statiunea faimoasa pentru diversele sale forme de divertisment, este de asemenea, in apropiere. Doritorii de varietate poate merge la o plaja diferita in fiecare zi.

Statiunile sunt conectate intre ele cu mijloace de transport in comun regulate iar plimbarile sunt foarte scurte.

Ravda ofera multe oportunitati de cazare: complexuri hoteliere, apartamente, hoteluri de familie, camere de inchiriat, etc. Exista, de asemenea, multe restaurante in sat si majoritatea acestora servesc fructe de mare.

NOTA! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 15 hoteluri

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta HOTEL BIJOU 3 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE La 5 metri de plajaINFORMATII GENERALE Hotelul a fost renovat in anul 2013CAPACITATE cladire cu 4 etaje lift 45 camere duble max213 persoane 32-38 m²

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta HOTEL ELVIRA 2 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE La 150 de metri de plajaINFORMATII GENERALE Hotelul a fost renovat in anul 2007 restaurantul a fost renovat in anul 2016CAPACITATE cladire cu 5 etaje 32 camere du . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta HOTEL EMERALD BEACH RESORT SPA 5 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE la 100 de metri plaja pe un teritoriu protejat si inchis cu o suprafata de 40000 m²INFORMATII GENERALE Complexul a fost construit in anul

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta HOTEL MELLIA 3 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE La 150 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiuniiINFORMATII GENERALE Hotelul de apartamente a fost construit in anul 2012CAPACITATE 3 cladiri cu cat . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta APARTHOTEL RAVDA DOM 3 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE la 300 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiuniiINFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 2013CAPACITATE cladire cu 6 etaje lif . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta HOTEL RENESA KORAB ex RENAISSANCE 2 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE la 150 de metri de plaja si la 200 m de centrul statiuniiINFORMATII GENERALE hotelul a fost renovat in anul 2015CAPACITATE 6 camere standard m . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta APARTHOTEL RIVIERA FORT BEACH 2 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarIMPORTANT La cazare vi se cere un depozit obligatoriu in valoare de 50 de EurocamerasejurLOCALIZARE in prima linie la 10 de metri de plajaINFORMATII GENERALE Ho . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta HOTEL SUNRISE CLUB 3 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE la 500 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiuniiINFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 2009CAPACITATE 10 cladiri cladiri cu cate . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta APARTHOTEL OASIS 3 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE La 50 de metri de plajaINFORMATII GENERALE Hotelul de apartamente a fost renovat in anul 2011CAPACITATE cladire cu 4 etaje apartamente cu un dormitor max 224 pe . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta APARTHOTEL PANORAMA-KRIM BEACH 3 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE La 50 de metri de plajaINFORMATII GENERALE Hotelul de apartamente a fost renovat in anul 2011CAPACITATE cladire cu 4 etaje apartamente cu un dormi . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta APARTHOTEL RIVIERA GARDEN 3 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE la 200 de metri de plaja si la 100 de metri de centrul statiuniiINFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 2016CAPACITATE cladire cu 5 etaje . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta APARTHOTEL SPEKTRA PM 2 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE la 100 de metri de plajaINFORMATII GENERALE hotelul de apartamente a fost construit in anul 2005CAPACITATE 2 cladiri cu cate 4 etaje 4 apartamente cu ca . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta APARTHOTEL LUCKY FAMILY 2 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE la 40 de metri de plaja si la 300 de metri de centrul statiuniiINFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 2007 si a fost renovat ultima data in a . . .

Ravda, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021

Oferta HOTEL DESISLAVA-RAYKOV 3 RAVDA BULGARIA sejur in Bulgaria individual autocarLOCALIZARE la 50 de metri de plaja la 1 km de centrul statiuniiINFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 2007 si renovat ultima data in anul 2018CAPACITATE . . .

Ravda, Bulgaria

BIJOU HOTEL 3 RAVDA 2021 Location Bijou hotel is a beach front hotel located around 100 m from centre of Ravda Facilities Built in 2008 last renovated 2016 4 floors 1 lift 24 hours reception safety deposit boxes for rent 5 lv day restaurant w . . .