Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REDENKA HOLIDAY CLUB HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Redenka Holiday Club ste situat in regiunea Redenka la cca 8 km de Bansko, avand la sud Muntii Pirin si la nord Muntele Rila.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bistro, lobby bar, acces internet, spalatorie, parcare, rent a car, ski bus, sala pentru depozitarea echipamentelor de schi, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, piscina exerioara, baie cu aburi, solar, sauna, sala de masaj, jacuzzi, darts.

Facilitati camere

Printre facilitatile camerelor enumeram: facilitati pentru gatit, baie, uscator de par, TV satelit, seif, frigider, balcon, facilitati pentru ceai si cafea, cuptor cu microunde, semineu, fier, masa de calcat.

Informatii utile

Tariful include acces gratuit la piscină, la sala de fitness, sauna, baie cu aburi, transfer gratuit la/de la telegondolă din Bansko(program fix), Wifi. Cina de Revelion (optionala) - 65.00 Euro/adult, 30.00 Euro/copil 6-11,99 ani) Pe 31.12 nu va fi cina standard, doar cea festiva.

Locatie