Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTMENTS GEORGIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bucurandu-se de o pozitie centrala, aproape de magazine, baruri si restaurante, aceste apartamente simple, dar confortabile sunt ideale pentru familii, cupluri si grupuri care cauta un mediu linistit in care sa se bucure de vacanta, dar in acelasi timp foarte aproape de centrul statiunii si plaja Afandou ce ofera o gama larga de facilitati pentru sporturi acvatice.Facilitati camera
Apartamentele dispun de baie privata (cu dus), chicineta, terasa sau balcon, aer conditionat (7 euro/zi, se achita la receptie) si seif (la cerere 10 euro/sejur 7 nopti, se achita la receptie), mini frigider si TV. Baby cot disponibil la cerere, gratuit (in limita disponibilitatii).

Facilitati Hotel
Dotat cu facilitati moderne, inclusiv o piscina spatioasa, o piscina pentru copii si loc de joaca pentru copii, unde acestia se pot distra toata ziua si un restaurant cu specific grecesc si international. De asemenea sunt organizate seri grecesti, o data pe saptamana, spre bucuria turistilor.

Localizare
Este situat in Afandou, la 300 de m de plaja si la doar 5 km de Faliraki, faimos pentru viata de noapte.

Locatie