Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotel Doge este un hotel elegant si modern, cu o atmosfera primitoare.
Tip masa: Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa. Mic dejun tip bufet dulce si sarat, cina la alegere din 3 meniuri si bufet de salate sau fructe. Demipensiune si pensiune completa includ: apa, vin si bere la mese.
Localizare: Hotelul este situat in Torre Pedrera, in partea nordica a Rimini. Este pozitionat pe plaja.
Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: baie cu dus, uscator de par, balcon, telefon, TV satelit, minibar, seif, incalzire, aer conditionat (functioneaza intre inceput de iunie-inceput de septembrie).
Facilitati: Hotelul dispune de: receptie 24h, bar 24h, camera TV, restaurant, aer conditionat in spatiile publice, wi-fi in toate spatiile publice, garaj si parcare (la cerere, in limita locurilor, gratuit), piscina (la cca 70m de hotel si este deschisa din iunie pana in septembrie), biciclete care pot fi utilizate gratuit de oaspeti acestui hotel.
Facilitati copii: Loc de joaca, mini-club pentru copiii peste 3 ani.Baby cot ( la cerere/gratuit). Acesta este deschis in intervalul 15.06-30.08.
Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.
Chech-in incepand cu ora 14.00 - check-out ora 10.00
Hotelul nu permite nicio modificare de nume in oferta Early Booking; aceasta se considera anulare si se penalizeaza conform contract.
Web: http://www.hoteldoge.net/it/

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare, cat si agentia de turism intermediara, furnizeaza calatorului informatii precontractuale aplicabile pachetului ce sunt diferite in functie de destinatie, informatii standard pot fi consultate si in partea B din Anexa 1 /OG2 /2018. Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie