Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo Wellnes Club


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Club Apollo 4* gazduieste unele dintre cele mai cautate izvoare curative si anume renumitele Bai Sarate din Sangeorgiu de Mures, acestea aflandu-se in interiorul complexului. Sejururile neefectuate din cauza eventualelor restricții impuse de pandemie, vor fi reprogramate în funcție de disponibilitate, la tarifele valabile pentru anul 2022.

Localizare

Club Apollo 4* este situat la 3 km de orasul Targu Mures.

Facilitati hotel

Apollo Wellness Club ofera centru spa (cu cele mai valoroase bai sarate din Transilvania, saune, jacuzzi si sala de fitness, destinat curelor wellness si relaxare); centru de tratament (balneofizioterapie); strand (bazin cu apa dulce si bazin cu apa sarata destinat unor bai sarate cu o mare valoare terapeutica), sala de conferinta (printre cele mai dotate Sali de conferinta din judetul Mures); restaurant 4****.

Apollo Centru Spa Mures – cu suprafata de 3000 mp, are in dotare o piscina cu apa dulce, un bazin cu apa sarata, saune, sala fitness, jacuzzi si o varietate bogata de tratamente traditionale si exotice, dintre care amintim hammamul, masajul tibetan, masajul cu pietre fierbinti, care sunt un real antidot pentru stresul cotidian.

Atractia Centrului Spa este Hammamul – baia turceasca, fiind un unicat in regiune, acesta reprezinta o experienta de lux, amintit in istorie inca de pe vremea romanilor, ca cea mai buna cale de relaxare.

Facilitati camere

Fiecare camera este dotata cu aer condiþionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TV satelit, internet WI-FI, telefon international. Pentru un confort sporit, pe langa dotarile de baza camerele Junior Suite sunt echipate cu jacuzzi, iar apartamentul Executive dispune de un living amenajat cu masa de birou si televizor plasma, baie spatioasa dotata atat cu cabina dus cu hidromasaj cat si cu jacuzzi.

Locatie