Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL HEBE

   Strada Trandafirilor 10, Sângeorzbăi 425300, Sangeorz Bai, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Hebe ** este situat in inima statiunii Sangeorz Bai la o altitudine de 435 m. Hotelul Hebe grupeaza in aceeasi locatie peisajul mirific, climatul relaxant, cazarea, masa si tratamentul.
Dotari generale: 2 restaurante, bar de zi, lift, 2 sali de conferinta (50/130 locuri), baza de tratament, sala fitness, sala kinetoterapie, sauna, agentie de turism, parcare, piscina exterioara, curatatorie.
Dotari camere: Hotelul Hebe pune la dispozitie un numar de 215 camere duble si 5 apartamente.
Camere duble 1*: dispun de baie;
Camere duble 2* : dispun de baie, tv cablu;
Apartament: este format din 2 dormitoare si dispune de 2 bai, tv cablu, frigider.
Servicii de masa: se acorda in unitatea restaurant Clasic si restaurant Dietetic, in sistem fisa cont / portie - meniu dietetic.
Tratament: afectiuni ale tubului digestiv, hepatobiliare, boli de nutritie si metabolism, afectiuni reumatice cronice, vasculare periferice, anemie secundara feripriva, alergii, nevroze estetice.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului all inclusive pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Baza de tratament
Sala fitness
Restaurant
Piscina exterioara
Sala de conferinta
Parcare gratuita

Locatie