Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Astro Palace ofera un sejur de neuitat celor care sunt in cautarea unei vacante linistite si relaxante.Facilitati camera
Camerele dispun de baie cu cada, aer conditionat, TV-satelit, seif gratuit, Internet wireless gratuit, minibar (contra cost). Toate camerele sunt decorate in acelasi stil.

Facilitati hotel
Hotelul ofera receptie 24 ore, aer conditionat, babysitting (la cerere), salon pentru micul dejun si cina, piscina pentru copii, schimb valutar, spatiu pentru fumatori, doctor (la cerere), curatatorie si spalatorie, lift, sala fitness, gradina, Jacuzzi, piscina exterioara, camera de bagaje, masaj, bar la piscina, parcare, restaurant, room service, seif, sauna, centru Spa, Wi-fi.

Localizare
Hotelul Astro Palace este situat aproape de centrul orasului Fira, la 300 m de piata centrala si la 5 km de aeroport, la 5 minute pe jos pana la cea mai apropiata statie de autobuz. Pentru a ajunge la plaja se poate lua autobuzul, care circula la fiecare 45 de minute. Hotelul este pozitionat spre partea de est a insulei, neavand vedere spre caldera.

Locatie