Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AEGEAN PLAZA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL AEGEAN PLAZA: Hotelul a fost construit in 2001-2002 si total renovat in 2008 si combina stilul traditional cicladic cu facilitatile moderne. Hotelul are 120 camere care pot fi duble, studiouri sau suite.
Tip masa: Mic dejun / Demipensiune
Localizare HOTEL AEGEAN PLAZA:Hotelul se afla la 50 de metri de plaja, aproape de zona de promenada plina de restaurante, cafenele, baruri si magazine.
Dotari camere:
Hotel Aegean Plaza are camerele dotate cu: aer conditionat, minibar, telefon, 3 canale de muzica, telefon, TV satelit, seif, uscator de par, baie, balcon sau terasa.
Facilitati HOTEL AEGEAN PLAZA: Hotelul dispune de 3 piscine cu apa dulce, sezlonguri si umbrele la piscina, jacuzzi exterior, piscina pentru copii, snack bar, sala de mic dejun, Wi-Fi gratuit, sauna si sala fitness, restaurant, salon vizionare TV, seif (contra cost), spalatorie (contra cost).
Web: www.aegeanplaza.gr

  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Receptie 24h
Parcare
Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie