Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Saturn Romania

Prezentare Saturn Romania

Plaja alveolata, statiune balneoclimaterica, o alegere perfecta pentru familii, tineri, pentru doritorul de soare. Plateste vacanta ta pe litoralul romanesc, oferte Saturn, cu tichete de vacanta, Vouchere de vacanta, carduri de vacanta!

Citeste mai mult

Prezentare Saturn Romania


Despre Saturn - prezentare, informatii, poze si recomandari cazare hoteluri

Saturn este o staţiune balneoclimaterică estivală, situată în extremitatea sud-estică a României (jud. Constanţa), pe ţărmul Mării Negre (3-10 m alt.), la 1 km nord de centrul municipiului Mangalia de care aparţine administrativ şi la 43 km sud de municipiul Constanţa.
Staţiunea a intrat în componenţa lanţului de staţiuni estivale numite Mangalia Nord în vara anului 1971, când sunt date în exploatare hotelurile „Cerna“, „Cleopatra“, „Seramis“, „Narcis“, „Cupidon“, „Doina“, „Aida“, „Atena“, „Tosca“, pentru ca în anul următor fondul construcţiilor hoteliere să fie completat cu cele trei hoteluri înalte din partea nordică a staţiunii. Tot în 1972 a fost dat în funcţiune Bowlingul, iar în 1973 a fost inaugurat parcul de distracţii.
Situându-se în perimetrul nordic al Mangaliei, staţiunea resimte influenţa liniei arhitectonice citadine. La extremităţi se înalţă construcţiile cu 14 etaje, hotelurile „Atena“ şi „Diana“ (în sud) şi „Sirena“, „Balada“ şi „Hora“ (în nord), iar între ele se află hotelurile lamă cu 5-6 etaje, dotate cu restaurante proprii şi alte clădiri cu funcţionalităţi sociale şi comerciale. În partea de nord-vest a staţiunii se înşiruie căsuţele din satele de vacanţă Dunărea şi Delta.
Plaja din Saturn este alveolată în zona staţiunii propriu-zise, datorită amenajărilor hidrotehnice (cinci diguri din stabilopozi în formă de T flanchează patru golfuleţe). Dincolo de ultimul hotel (Sirena), se desfăşoară un golf larg până în statiunea Venus, cu o plajă lungă (1,2 km), cu nisip fin, care ca şi la Mamaia se prelungeşte lin în mare.
În Saturn cazarea se poate face în hoteluri, vile, căsuţe sau la cort în campinguri. Majoritatea hotelurilor sunt situate pe ţărmul mării. Există hoteluri de o stea, două şi trei stele, iar în anul 2007 a fost inaugurat Hotelul Saturn clasificat la cinci stele. Majoritatea hotelurilor de trei stele din staţiune au fost renovate şi deţin piscine, iar hotelurile Hora şi Balada deţin baze de tratament. Vilele şi pensiunile sunt în general nou construite şi sunt concentrate în zona satelor de vacanţă Dunărea şi Delta. Campingul oferă condiţii civilizate de cazare la cort sau în căsuţe.

Plateste vacanta ta pe litoralul romanesc, oferte Saturn, cu tichete de vacanta, Vouchere de vacanta, carduri de vacanta!

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 19 hoteluri

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Hotel Atena 2 stele este situat pe faleza 30 m de plaja in zona sudica a statiunii Saturn la intrarea dinspre Mangalia Hotelul este amplasat la cativa metri de mare iar accesul pe plaja se face usor Hotel Atena Saturn are 231 camere duble impartite p . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

NOU Acces gratuit zilnic la piscina Balada dupa data de 10 Iunie2 camere pentru persoane cu dizabilitati Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 leipersoanazi conform HCL 28323122020 care ne-a . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL NARCIS complet renovat in 2016 este situat in inima statiunii Saturn langa hotel Semiramis la doar 20 m de plajaAcesta dispune de 320 camere din care 238 camere cu pat matrimonial si 82 camere twin cu 2 paturi impartite pe parter 5 etaje Va in . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL HORA este situat in statiunea Saturn la doar 20 m de plaja langa hotel Balada si hotel Mures Acesta are 269 camere duble si14 apartamente repartizate pe 14 etajeVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL SIRENA este situat in statiunea Saturn langa hotel Balada la doar 20 m de plajaAcesta este compus din parter si 14 etaje si are 269 camere duble si 14 apartamenteVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune i . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL CLEOPATRA este situat in statiunea Saturn pe plaja dar nu dispune de plaja privataEste pozitionat perpendicular pe tarmul marii in apropiere de Gradina de Vara Hotelul detine 252 camere duble si 24 apartamenteVa informam ca incepand cu acest se . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL PRAHOVA renovat in 2013-2014 este situat in statiunea Saturn langa hotel Mures si hotel Hora la doar 20 m de plajaHotelul are 153 camere duble repartizate pe 5 etajeVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiun . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL AIDA este situat in statiunea Saturn in apropiere de hotel Prahova si hotel Mures la doar 20 m de plaja Acesta are 327 camere duble repartizate pe 5 etajeVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoar . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL SIRET este situat in statiunea Saturn in apropiere de hotel Mures la 100 m de plaja Hotelul are 4 etaje 153 camere duble renovate recentVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 leipersoana . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL CERNA este situat in statiunea Saturn langa hotel Prahova si hotel Hora la doar 20 m de plaja Acesta are 5 etaje 151 camere duble renovate si 2 lifturiVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare d . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL BALADA situat in statiunea Saturn langa hotel Hora si hotel Mures este un hotel renovat la doar 20 m de plaja Acesta are 269 camere duble 14 apartamente repartizate pe 14 etajeVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Semiramis 3 stele Saturn este situat in partea de sud a statiunii Saturn pe faleza aproape de intrarea in Mangalia si la aproximativ 50 de metri de plaja Apropierea de Mangalia il face o locatie buna pentru persoanele care doresc sa urm . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Adria Saturn 3 stele este amplasat in centrul statiunii pe strada principala la aproximativ 120 de metri de plaja Deschis in anul 2007 hotelul este construit pe 2 etaje si dispune de 21 de camere duble 8 camere triple 1 garsoniera 3 apa . . .