Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Saturn Romania

Prezentare Saturn Romania

Plaja alveolata, statiune balneoclimaterica, o alegere perfecta pentru familii, tineri, pentru doritorul de soare. Plateste vacanta ta pe litoralul romanesc, oferte Saturn, cu tichete de vacanta, Vouchere de vacanta, carduri de vacanta!

Citeste mai mult

Prezentare Saturn Romania


Despre Saturn - prezentare, informatii, poze si recomandari cazare hoteluri

Saturn este o staţiune balneoclimaterică estivală, situată în extremitatea sud-estică a României (jud. Constanţa), pe ţărmul Mării Negre (3-10 m alt.), la 1 km nord de centrul municipiului Mangalia de care aparţine administrativ şi la 43 km sud de municipiul Constanţa.
Staţiunea a intrat în componenţa lanţului de staţiuni estivale numite Mangalia Nord în vara anului 1971, când sunt date în exploatare hotelurile „Cerna“, „Cleopatra“, „Seramis“, „Narcis“, „Cupidon“, „Doina“, „Aida“, „Atena“, „Tosca“, pentru ca în anul următor fondul construcţiilor hoteliere să fie completat cu cele trei hoteluri înalte din partea nordică a staţiunii. Tot în 1972 a fost dat în funcţiune Bowlingul, iar în 1973 a fost inaugurat parcul de distracţii.
Situându-se în perimetrul nordic al Mangaliei, staţiunea resimte influenţa liniei arhitectonice citadine. La extremităţi se înalţă construcţiile cu 14 etaje, hotelurile „Atena“ şi „Diana“ (în sud) şi „Sirena“, „Balada“ şi „Hora“ (în nord), iar între ele se află hotelurile lamă cu 5-6 etaje, dotate cu restaurante proprii şi alte clădiri cu funcţionalităţi sociale şi comerciale. În partea de nord-vest a staţiunii se înşiruie căsuţele din satele de vacanţă Dunărea şi Delta.
Plaja din Saturn este alveolată în zona staţiunii propriu-zise, datorită amenajărilor hidrotehnice (cinci diguri din stabilopozi în formă de T flanchează patru golfuleţe). Dincolo de ultimul hotel (Sirena), se desfăşoară un golf larg până în statiunea Venus, cu o plajă lungă (1,2 km), cu nisip fin, care ca şi la Mamaia se prelungeşte lin în mare.
În Saturn cazarea se poate face în hoteluri, vile, căsuţe sau la cort în campinguri. Majoritatea hotelurilor sunt situate pe ţărmul mării. Există hoteluri de o stea, două şi trei stele, iar în anul 2007 a fost inaugurat Hotelul Saturn clasificat la cinci stele. Majoritatea hotelurilor de trei stele din staţiune au fost renovate şi deţin piscine, iar hotelurile Hora şi Balada deţin baze de tratament. Vilele şi pensiunile sunt în general nou construite şi sunt concentrate în zona satelor de vacanţă Dunărea şi Delta. Campingul oferă condiţii civilizate de cazare la cort sau în căsuţe.

Plateste vacanta ta pe litoralul romanesc, oferte Saturn, cu tichete de vacanta, Vouchere de vacanta, carduri de vacanta!

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 19 hoteluri

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

HOTEL ATENA 2 IN SATURN ROMANIA CU AIR TOUR TRAVELLocatie Hotel Atena 2 stele este situat pe faleza in zona sudica a statiunii Saturn la intrarea dinspre Mangalia Hotelul este amplasat la cativa metri de mare iar accesul pe plaja se face usor Hotel A . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Mures 2 stele Saturn este situat in centrul statiunii Saturn la o distanta de aproximativ 200 metri de plaja in vecinatatea hotelurilor Prahova si CernaIn ultimii ani Hotel Mures a beneficiat de un proces de modernizare si are in acest . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotelul Narcis 3 stele a fost renovat integral 2015 si este situat in centru Statiunii Saturn la doar 20 metri de plaja Hotelul detine un total de 654 locuri impartite in camere single si duble Dotari camere Camerele duble standard sunt sit . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Hora 3 stele este situat la 30 m de plaja in partea nordica a statiunii Saturn cu iesire la plaja dintre Saturn si Venus Hotelul Hora Saturn are un total de 283 de spatii de cazare dispuse pe 14 nivele si a fost renovat in 2005 Datorita . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Sirena 3 stele este situat la 20 m de plaja in partea nordica a statiunii Este primul hotel la intrarea dinspre statiunea Venus si este amplasat in vecinatatea hotelurilor Hora si Balada Hotel Sirena Saturn a fost renovat complet in anu . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Cleopatra 4 stele este construit perpendicular pe tarmul marii la cativa pasi de plaja langa Gradina de Vara si Gradina Cupidon din statiunea Saturn Pozitionarea excelenta este unul dintre atuurile hotelului camerele sale avand toate o . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotelul Prahova 2 stele situat in centrul Statiunii Saturn pe faleza la 150 metri de plaja Hotelul are cinci nivele 153 camere duble parcare contra cost Dotari camere Camerele standard la parter dispun de grup sanitar propriu televizor si s . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotelul Aida 2 stele se afla situat pe faleza Statiunii Saturn la 20 metri de plaja Hotelul detine 327 camere duble restaurant bar-de-zi terasa de vara si parcareDotari camere Camerele duble 2 au fost renovate integral in 2016 si sunt dotate . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Siret 3 stele este situat in zona de nord a statiunii la aproximativ 100 de metri de plaja Hotel Siret Saturn a fost renovat recent si reclasificat la 3 stele Hotelul va pune la dispozitie camere cu mobilier nou aer conditionat minibar . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Cerna 3 stele este situat pe malul marii la 20 de metri de plaja in zona central-nordica a statiunii Hotelul a fost renovat complet in anul 2004 si va ofera cazare in camere prevazute cu aer conditionat minibar si baie proprie Deoarece . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Balada 3 stele este amplasat in zona de nord a statiunii Saturn in vecinatatea hotelurilor Hora si Sirena Hotelul a fost complet renovat si va pune la dispozitie 283 de spatii de cazare distribuite pe 14 etaje Toate camerele sunt dotat . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Semiramis 3 stele Saturn este situat in partea de sud a statiunii Saturn pe faleza aproape de intrarea in Mangalia si la aproximativ 50 de metri de plaja Apropierea de Mangalia il face o locatie buna pentru persoanele care doresc sa urm . . .

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Locatie Hotel Adria Saturn 3 stele este amplasat in centrul statiunii pe strada principala la aproximativ 120 de metri de plaja Deschis in anul 2007 hotelul este construit pe 2 etaje si dispune de 21 de camere duble 8 camere triple 1 garsoniera 3 apa . . .

Saturn, Romania
Litoral Romania

PARADIS APARTMENTS - ALFA BETA sunt finalizate in 2020 situate la 5 minute de plaja statiunii Saturn si dispun de 5 spatii de cazare din care 2 apartamente si 3 garsoniere

Saturn, Romania Vezi locatia pe harta
Litoral Romania

Hotel Tosca 2 stele este situat in centrul statiunii Saturn la 50 metri de plajaDescriere camere Camerele dispun de grup sanitar propriu balcon televizor La cerere contra cost in limita disponibilitatii frigiderDescriere facilitati Pe langa facilitat . . .