Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL NEKO (fost AIDA)

   Strada Corneliu Coposu, Saturn, Saturn, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL NEKO (fost HOTEL AIDA) 3*

Localizare: Construit pe faleză, în partea centrală a stațiunii Saturn, la 20 de metri de plajă și aproximativ 2 km de gară, hotelul oferă cazare în 327 de camere duble 3*, dotate cu aer condiționat, baie privată, LED TV, minibar și balcon.

327 camere duble, clasificate la 3 stele (116 de camere cu pat matrimonial și 211 camere cu două paturi). Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, LED TV, baie cu duș, acces securizat pe bază de cartelă, sisteme de aer condiționat individual.

Ora check-in: 16:00 – Ora check-out: 12:00

Taxa de stațiune: se achită la recepția hotelului în ziua cazării, o taxă de stațiune în valoare de 5 lei/zi/persoană. Taxa de stațiune se aplică pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani.

OTEL NEKO 3* a fost renovat in 2020. Dotari generale: restaurant, parcare cu plata (35 de lei/zi), in limita locurilor disponibile, bar, terasa. Parter si 5 etaje, 2 lifturi.

Dotari camere: duble etaj (au balcon), duble parter (fara balcon), toate sunt dotate cubaie proprie cu dus, aer conditionat, mini racitor, tv led, wifi.

Masa: mic dejun bufet, suplimentul de demipensiune, respecitv de pensiune completa, este sub forma de fisa cont/ linie de autoservire. Orar orientativ pentru masa: mic dejun 07:00-10:00, pranz 12:30-14:30, cina 19:00 - 21:00

IMPORTANT: suplimentul de demipensiune/ pensiune completa este calculat doar pentru adulti.

Facilitati copii: primul copil intre 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Pentru al doilea copil de aceeasi varsta, se achita suplimentul pt mic dejun si o taxa penru utilitati. Copiii intre 4-12 ani, achita mic dejun si taxa utilitiati. Nu se accepta animale de companie.


Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Paid parking
Fridge

Locatie