Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CUPIDON

   Aleea Cupidon Nr 3, Saturn 905560, Saturn, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 10 m de plaja.
Camerele Duble sunt situate la parter, au suprafata de 17mp, includ pat matrimonial si canapea exetensibila (dimensiune 190x140cm).
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (max 18ani).
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Camerele Duble cu balcon au suprafata de 19mp, sunt situate la etaj, dispun de balcon, includ pat matrimonial si canapea fixa (dimensiune 150x70 cm).
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii, primul cu vârsta de până la 14 ani si al doilea cu varsta de pana la 3 ani.
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Camerele Duble cu balcon si vedere la gradina au suprafata de 19mp, sunt situate la etaj, au balcon cu vedere la gradina, includ pat matrimonial si canapea extansibila (dimensiune 170x130 cm).
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (max 16 ani).
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Camerele Duble cu balcon si vedere la mare au suprafata de 19mp, sunt situata la etajele superioare, au balcon cu vedere la mare, includ pat dublu (dimensiune 180cm) si canapea extensibila (dimensiune 170x130cm).
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (max 18ani).
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Pachetul All inclusive cuprinde: micul dejun (07.30-10.00), pranzul (12.30-15.00) si cina (19.00-21.00), gustari intre mese (11.30-12.30 si 18.00-19.00), servite sub forma de bufet suedez, bauturi alcoolice si non-alcoolice intre orele 07.30-22.00 in restaurant si pe terasa (bere, selectie de vinuri, bauturi, sucuri, cafea, ceai, apa plata, minerala), lobby-bar (09.00-22.00), 2 sezloguri pe plaja si o umbrela pentru fiecare camera, acces la locul de joaca pentru copii, acces la piscina, wi-fi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile.
Turistii beneficiaza de pranz si cina in ziua cazarii, precum si de acces la piscina si plaja incepand cu ora 13.00 in ziua sosirii si de mic dejun in ziua plecarii.
Turistii trebuie sa poarte bratara primita in momentul cazarii pe toata durata sejurului.

Descriere camere:
TV, baie cu dus,minibar, balcon, aer conditionat, geam termopan, pat matrimonial si canapea neextensibila cu lungimea de 150/70 cm (camera dubla cu balcon) sau pat dublu (latime 180 cm) si canapea extensibila (camera dubla cu balcon si vedere la mare) si canapea extensibila de 170/130 cm (camera dubla si camera dubla cu balcon si vedere la gradina). Nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Descriere facilitati:
restaurant, bar, camera de bagaje, receptie deschisa nonstop, plaja amenajata de 9000 mp, loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber, program artistic pentru adulti si copii, 2 lifturi, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile.

Locatie:
Hotelul Cupidon este localizat in centrul statiunii Saturn, fiind situat la doar 10 m de plaja.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Private bathroom
Free wireless internet
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Children playground
Smoking area
On the beach

Locatie