Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Drill din Sfântu Gheorghe – o oază de relaxare

Pensiunea Drill din Sfântu Gheorghe are o capacitate de 14 adulți și 7 copii în 7 spații de cazare. Este o unitate de cazare nouă, care a fost finalizată în toamna anului 2019 și a fost clasificată cu 4 margarete. De altfel pe parcursul celor trei ani pensiunea a avut parte de oaspeți încântați atât de locație, cât și de servicii și de specialitățile culinare. Totodată în urma experienței acumulate în cei trei ani de existență am adus la dispoziția oaspeților noștri noi servicii, indicate chiar de aceștia pentru un plus de confort și relaxare.

Altfel spus pensiunea Drill deține 7 spatii de cazare, spațiu de servit masa, spațiu de petrecere și joc, bucătărie, baie de serviciu, terasă, foișor, dar și o curte generoasă pentru activități în aer liber și pescuit chiar din curtea pensiunii pe canal.

Camerele duble matrimoniale sunt spațioase și dotate cu mobilier nou printre care precizăm: paturi matrimoniale cu saltele de calitate superioară (PREVI), noptiere, veioze, comodă tv, dressing, minifrigider, televizor, aparat de aer condiționat, mobilierul din camere fiind astfel ales cu grijă și achiziționat de la IKEA. De asemenea la cererea oaspeților noștri am adăugat la ușile de la intrare plase împotriva țânțarilor și convectoare electrice pentru o temperatură ambientală confortabilă în nopțile ceva mai reci.

Un aspect important de precizat este faptul că fiecare cameră deține o baie proprie. Iar aceasta conține grup sanitar nou, lavoar, duș cu paravan de sticlă securizată de 8 mm, apă caldă non-stop, calorifer electric, uscător de păr, suport pentru periuțe de dinți Grohe, cuiere din bambus, halate și prosoape de baie.

Cât despre spațiul de servit masa și acesta a fost dotat cu mobilier nou de la IKEA din care amintim: televizor, aparat de aer condiționat și tot ce este necesar pentru a servi preparate tradiționale din pește în special, dar și alte diverse preparate și chiar deserturi pregătite în bucătăria proprie. Ba mai mult decât atât salonul are două zone, una în care se servește masa și de care am amintit mai devreme și o zonă de recreere.

Zona de recreere are parte de un loc dedicat copiilor pentru joacă având parte de multe, multe jucării, jocuri, dar și o micuță bibliotecă, aceasta include diverse cărți pentru toate vârstele. De asemenea amintim și de jocurile de societate și pentru adulți, dintre care remi, table, monopoly, dar și cărți de joc.

Tot în zona de recreere subliniem și zona de grădină în care se află canalul și în care veți putea vea parte de liniște, puteți pescui și admira cele mai frumoase păsări. Nu uitați că aveți la dispoziție și foișorul de unde puteți admira cel mai extravagant apus.

Mai mult decât atât pensiunea Drill este o pensiune liniștită în cadrul căreia oaspeții vin pentru a se bucura și admira frumusețile Deltei și pentru a savura preparatele din pește gătite în mod tradițional. Iar pentru a asigura confortul necesar tuturor oaspeților, în cadrul pensiunii nu este permisă ascultarea muzicii dată la maximum sau organizarea de petreceri „zgomotoase” până dimineață.

Se poate asculta muzică până la ore mai înaintate din noapte, dar la un volum care să nu deranjeze somnul celor din jur. Prin urmare cei care își doresc să petreacă aici clipe minunate și mai mult decât atât să aibă parte de excursii și atracții nenumărate vă așteptăm la pensiunea Drill, în Sfântu Gheorghe.


Descriere camere și facilități ale pensiunii Drill

Orice moment de liniște și de relaxare este prilej de bucurie, atunci când îți dai seama că trebuie să te bucuri de vacanța ta. Astfel pensiunea Drill din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării vă pune la dispoziție următoarele facilități și dotări ale unității:

- acceptă tichete de vacanță;

- acceptă tichete electronice;

- oferă acces persoanelor cu dizabilități;

- biciclete;

- aparat de cafea;

- grădină/curte;

- internet wireless;

- living;

- canal în curte;

- sală de mese;

- terasă;

- televizor în living;

De asemenea vă puteți bucura de toate acestea, dar și de alte dotări și facilități numai dacă vă veți petrece un sejur în cadrul pensiunii noastre. Tot aici adăugăm și cele 2 apartamente care vă sunt oferite și care dispun de o suprafață generoasă de 40 metri pătrați fiecare și care au inclus un dormitor, un living, dar și baia proprie. În cazul livingului putem spune că acesta este dotat cu o canapea extensibilă, măsuță de cafea, mobilier adecvat livingului, televizor, aer condiționat, dar și draperii luminoase plus convectoare electrice pentru a avea parte de o temperatură ambientală plăcută în acele perioade mai reci. Totodată ușile de la intrare sunt dotate cu plase de țânțari pentru un plus de confort oferit oaspeților noștri.

Cameră matrimonială

Relaxarea și confortul oaspeților noștri întotdeauna va fi prioritară pentru noi, pentru gazdele pensiunii Drill. De asemenea ne dorim ca atât condițiile de cazare, cât și activitățile oferite să fie pe placul celor care ne trec pragul și își doresc să-și petreacă un sejur aici, în inima Deltei Dunării departe de lume și de orașul aglomerat.

Facilitățile și ambientul pe care îl oferă camera

- o relaxare la superlativ are nevoie și de o priveliște ca atare, iar în cadrul pensiunii Drill priveliștea este minunată;

- patul matrimonial cu saltea de înaltă calitate te va face să te simți foarte bine, iar relaxarea și totodată odihna să devină mult mai plăcută;

- mobilierul nou din întreaga încăpere te va ajuta și el să-ți intri în starea de bine și să te bucuri de vacanța ta;

- și cum toate astea parcă nu erau de ajuns fiecare cameră are inclusă propria baie, astfel încât ceea ce numim confort să ajungă la cote maxime;

Alte facilități ale camerei

- convector electric pentru un ambient plăcut în nopțile ceva mai reci;

- aer condiționat;

- cameră cu televizor;

- frigider în cameră;

- internet în cameră;

- minibar în cameră;

- uscător de păr;

- prosoape și halate de baie;

- suport periuțe de dinți Grohe;

- cuiere din bambus;

Apartament

Dacă îți dorești ceva cu adevărat fabulos pentru tine și ai tăi, atunci nu ezita să te îndrepți în concediul tău către Delta Dunării, în speță localitatea Sfântu Gheorghe. Aici gazdele pensiunii Drill te vor aștepta cu cele mai interesante servicii de cazare și nu numai.

Facilitățile și ambientul pe care îl are apartamentul

- cu o suprafață de 40 metri pătrați apartamentul are inclus un dormitor, living și baie proprie;

- de asemenea pentru momente care să-ți aducă liniștea, livingul este dotat cu o canapea extensibilă, măsuță de cafea, aer condiționat, draperii luminoase și bineînțeles un mobilier adecvat livingului;

- aici confortul și relaxarea ta sunt menținute la rang înalt, având în vedere că momentele de liniște și pace vă sunt oferite în cadrul pensiunii Drill, în special de către priveliștea pe care vi-o oferă aceasta;

Alte facilități ale apartamentului

- baie proprie – cu un grup sanitar modern și pentru un plus de confort adus clienților s-au adăugat cuiere din bambus și suport periuță de dinți Grohe;

- living;

- pat matrimonial cu saltea de calitate;

- acces la internet;

- frigider;

- aer condiționat;

- convector electric pentru o temperatură ambientală plăcută în momentele mai reci;

Spații de recreere și de petrecere a timpului în cadrul pensiunii Drill

Este posibil ca printre doritorii de experiențe unice să fie și persoane care-și doresc cel puțin un moment în care să scape de stres și de problemele cotidiene. Pentru aceștia pensiunea Drill vă oferă spații pentru receere și petrecere a timpului într-un peisaj de vis. Și asta pentru că vă pune la dispoziție sala de mese, terasa, curtea și grădina, dar și micile delicii din curte așa cum este și canalul.

În acest loc veți descoperi adevărata liniște unde puteți pescui chiar din curtea pensiunii. De asemenea puteți admira cele mai încântătoare păsări și admira cel mai spectaculos apus din foișorul pensiunii. În plus veți fi la curent cu toate noutățile din mediul online, deoarece veți avea acces la internet wireless, iar conexiunile nu vor fi o problemă. Tot aici amintim și de un salon impunător împărțit în două zone.

O zonă în care se poate servi masa și de asemenea o zonă de recreere având la dispoziție televizor, canapele, dar și un loc dedicat copiilor pentru joacă unde vor avea parte de foarte multe jucării, jocuri, și mai mult decât atât o mică bibliotecă având o gamă variată de cărți pentru toate vârstele. Astfel spus aici aveți toate dotările necesare pentru a vă bucura de momente liniștite și plăcute, de care să vă amintiți și peste ani.


Facilitati

Wi-Fi
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Loc de joacă la interior
Loc de joaca exterior pt. copii
Jocuri
Monitorizare video zone comune
Cheie acces
Facilități persoane cu dizabilități
Meniuri dietetice
Cărți, muzică copii

Locatie