Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul isi invita oaspetii sa petreaca un sejur relaxant si sa beneficieze de serviciile sale in regim de ultra all inclusive.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat in Manavgat, Side, la aproximativ 90 km distanta fata de Aeroportul International Antalya.

Dotari camere: Hotelul dispune de 430 de camere, toate dotate cu aer conditionat, TV, telefon, Wi-fi, minibar, seif, facilitate pentru preparare ceai sau cafea, baie privata, halat de baie, papuci, uscator de par, parchet, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, 2 restaurante A la Carte, piscina exterioara, piscina interioara, sezlonguri si umbrele, centru fitness, centru spa, programe de animatie si divertisment, tenis de masa, volei, boccia, sala de conferinta.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, loc de joaca, mini club.

Plaja: Plaja privata cu nisip.

Pagina web: https://www.alarcha.com/tr/otelimiz

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie