Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferind o zonă de plajă privată și vedere la piscină, BIJAL este o pensiune durabilă situată in Side, la 400 de metri de plaja Sorgun. Această proprietate de pe malul mării oferă acces la o terasă, parcare privată gratuită și WiFi gratuit. Pensiunea oferă o piscină in aer liber, o saună și o recepție deschisă nonstop. La proprietate este disponibilă și cazare pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Unitățile de cazare de la B&B au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu servicii de streaming, cutie de valori și baie privată cu cadă, halate de baie și papuci. De asemenea, se oferă minibar, aparat de cafea și ceainic. La B&B, fiecare unitate are lenjerie de pat și prosoape.

La pensiune, restaurantul potrivit pentru familii este deschis pentru cină și servește preparate din bucătăria japoneză.

In sala de fitness sunt organizate cursuri de yoga și de fitness. Pentru oaspeții cu copii, BIJAL oferă piscină pentru copii, echipamente de joacă in aer liber și un club pentru copii. Oaspeții unității de cazare se pot bucura de schi in apropiere sau pot profita la maximum de grădină.

Green Canyon este la 22 km de BIJAL, iar Amfiteatrul Aspendos este la 37 km. Cel mai apropiat aeroport este Antalya, situat la 73 km de B&B, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Locatie