Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Evaluare : 4.5*/5 Tripadvisor Situat la malul mării din staţiunea Side, acest complex all-inclusive oferă vedere spre Munţii Taurus şi 2 piscine în aer liber cu tobogane cu apă şi o cascadă.Informatii utile

Localizare: Hotelul a fost deschis in 1999, a fost renovat in 2013 si este localizat la 8 km de Side, 55 km de aeroport si 65 km de Antalya.

Are cea mai frumoasa si mare gradina din complex, fiind astfel locul ideal familiilor cu copii. Are o mica gradina zoologica cu pelicani, pauni, flamingo, rate, gaste ,recomandat pentru familii.

Cazare: Hotelul este format din 10 cladiri de 4 etaje fiecare, cu lifturi. avand in total 445 de camere.

Standard land view- 26mp, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta. Capacitate maxima 2+1/ 3 pax.

Standard sea side- 26mp, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, vedere partiala la mare. Capacitate maxima 2+1/ 3 pax.

Standard sea view-26mp, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, vedere la mare.Capacitate maxima 2+1/ 3 pax.

Bunked bed room- 26 mp, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, 2 paturi + 1 pat supraetajat. Capacitate maxima 2+2/ 3+1 pax.

Family room land view- 41 mp, aer conditionat centralizat, 1 balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, 2 LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, 1 baie, 2 camere cu usa de conexiune, 1 camera cu pat matrimonial si cealalta camera cu 1 pat single si o canapea. Capacitate maxima 2+2/ 3+1 pax.

Family room land view type 2- 52 mp, aer conditionat centralizat, 2 balcoane, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, 2 LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, 2 intrari separate, 2 dormitoare ( 1 pat matrimonial in fiecare camera). Capacitate maxima 2+2/ 3+1 pax.

Economic room - camerele economic au aceleasi facilitati ca si acmerele standard dar sunt mai mici ca si suprafata, nu au balcon si sunt intr-o pozitie mai dezavantajata in cadrul hotelului. aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta

Servicii: ALL INCLUSIVE

All inclusive- toate mesele se servesc tip bufet suedez, mic dejun pentru diabetici, ceai, cafea instant, cafea la filtru, cafea turceasca, prajitura, bauturi localice alcoolice si nealcoolice ( 24h la un bar), inghetata, gustari, patiserie, placinta turcasca, gustare tarzie

Restaurant principal Olympos- Mic dejun- 07.00-10.00,Mic dejun tarziu-10.00-10.30,Pranz-12.30-13.30, Cina- 19.00-21.00, Cina tarzie-23.30-03.00

Restaurant a la carte

-pescaresc „ Anafora Sea Restaurant”, serveste intre orele 19.00-21.30,cu rezervare in prealabil , 1 data pe saptamana gratuit.

-italian „ Ophelia Ristorante” serveste intre orele 19.00-21.30,cu rezervare in prealabil , 1 data pe saptamana gratuit

Lobby Bar –se sevesc bauturi alcoolice si nealcoolice locale intre 10.00-24.00

Agora Bar- se sevesc bauturi alcoolice si nealcoolice locale intre 16.00-24.00

Aqua Pool Bar- situat langa piscina, se sevesc bauturi alcoolice si nealcoolice locale 24h, inghetata(14.00-16.00), prajitura(10.00-18.00), gustari(11.00-17.30), sandwich(00.30-07.00)

Dolphin pool bar- deschis intre orele 10.00-17.30 serveste bauturi alcoolice si nealcoolice locale

Aloha Beach Bar- situat pe plaja, pe langa bauturi serveste si gustari intre orele 10.00-18.00

Sunset Beach Bar – se servesc gozleme-ayran intre orele 11.00-17.30

Disco Bar : functioneaza intre orele 23.00-03.00.

In fisa de all inclusive NU SUNT INCLUSE: bauturile de import, sucurile proaspete, echipamentul de tenis si nocturna,room service, seif, masajul si centru SPA, bay sitter, baby phone, sporturi nautice nu apartin de hotel, biliard, echitatie de ponei, telefon, fax, laptop, centru de cumparaturi, centru de sanatate deschis in fiecare zi intre 09.00-17.30

In fisa de all inclusive SUNT INCLUSE: gimnastica, volleyball, dart, tir cu arcul, gimnastica de apa, jocuri la piscina, zumba, fotbal, minigolf, 2 terenuri de tenis ( cu rezervare in prealabil), centru fitness, baie turceasca, sauna, prosop la plaja, sezlong, la piscina si la plaja, parasolare portabile sau fixe.

Facilitati:

Hotelul este dotat cu : centru SPA, masaj, baie turceasca, sauna, centru fitness, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, spalatorie, room service, miniclub ( pentru copii de la 4-12 ani si adolescenti 13-17 ani).

In restaurant exista baby corner si se ofera gratuit: microwave, sterilizator de biberoane, mancare pentru infanti, scaun pentru copii. Se ofera extra: mancare Milupa pentru copii, pampersi

Hotelul dispune si de o gradina zoologica intinsa pe 110.000 mp cu 20 de specii de animale.

Plaja si piscine:

Hotelul este situat pe cea mai mare si frumoasa plaja din Side. Nisipul este foarte fin si intrarea este lina in apa. Dispune de 3 piscine: - Active Pool-piscina exterioara principala de 970 mp cu 4 tobogane de 1.50 m adancime cu o sectiune pentru copii de 40 cm adancime si un tobogan mini - Dolphin pool- 615 mp, 1.40 m adancime cu sectiuni pentru copii cu un mini tobogan - Piscina interioara- 70 mp, 1.50 m adancime ( cu incalzire) si Jacuzzi

Sporturi și activități:

-activitati de zi: jocuri la piscina, voleyball, dart, zumba, minigolf, boccia, gimnastica, fotbal, tir cu arcul

- activitati de seara: petrecere pe plaja, spectacol de dans, muzica live, disco

- activitati pentru copii: mini disco, spectacole pentru copii, echitatie cu ponei (extra)

!Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte. Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva!

Conditii de trecere a frontierei in Turcia (detalii pe site-ul www.poltitiadefrontiera.ro):

  • Cetatenii romani pot calatori in Turcia cu pasaport turistic individual. Tinerii casatoriti – documentele individuale de calatorie trebuie sa fie valabile!
  • Minorii care calatoresc fara parinti: daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este prezent in deplasare, daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces, daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte sau daca hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort, daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic.
  • Calatorul trebuie sa se informeze asupra tuturor conditiilor de calatorie in tara de destinatie.
  • Agentia de turism nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta ca turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.

Informatii importante:

  • Camerele sunt distribuite de receptia hotelului, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general check-in-ul se face dupa ora 14:00, iar check-out-ul pana in ora 12:00);
  • Tinuta decenta la servirea cinei.
  • Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor este importanta d ela momentul rezervarii. Orice modificare se taxeaza ulterior rezervarii.
  • Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Agentia nu isi pate asuma eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost mentionate la momentul rezervarii.
  • Tipul de camera se solicita la momentl inscrierii. Camera dubla poate fi formata dintr-un pat matrimonial sau doua paturi alipite. Patul suplimentar poate fi un pat de o persoana, un fotoliu sau canapea exetensibila.
  • In cazul in care copilul pana la 12 ani este acceptat sa doarma in pat cu parintii, avand gratuitate la cazare sau o reducere foarte mare, nu se accepta nemultumiri ulterioare.
  • Este posibil ca la unele hoteluri sa se solicite garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex. mini bar/ frigider, seif, aer conditionat), aceste informatii (costuri suplimentare) se solicita la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; In cazul solicitarii de garantii cu card, acestea se deblozheaza la eliberarea camerei.
  • Toate unitatile de cazare, precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.DOAMNE AJUTA-NE!
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf

Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
All inclusive
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Piscina cu tobogane

Locatie