Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PACSIRTA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflat la 3 minute de mers pe jos de Lacul Ursu, Hotel Pacsirta ofera camere elegante si preparate delicioase din bucataria transilvaneana si maghiara. Hotelul dispune de Wi-Fi gratuit si parcare privata gratuita.

Toate camerele sunt decorate in stil subtil modern si sunt doate cu balcon, parchet masiv, mobilier din lemn masiv si un TV cu ecran plat.

Pe langa serviciile hoteliere de inalta calitate, turistii pot savura specialitati din bucataria internationala si cea traditionala in restaurant, preparate cu gria de maestrul bucatar Garaczi ZoltAAn si echipa lui.

Centrul Spa: are o suprafata de 240 m2 si pune la dipozitia turistilor

- Bazin de relaxare cu apa incalzita 6 m2

- Bazin de agrement 40 m2

- Bazin pentru copii 6 m2 (adancime 45 cm)

- Sauna infrarosu

- Sauna Finlandeza

- Sauna cu aburi

- Camera de sare

- Zona de relaxare cu sezlonguri 164 m2

- 4 terase legate cu centrul spa 98 m2 in total

Hotelul dipsune si de o sala de conferinte de 65 m2,cu o capacitate de 55 locuri, videoproiector cu laser, touch screen interactiv de 80a, sistem audio 7.1.

Pentru ca relaxarea sa fie deplina turistii pot juca biliard sau fotbal de masa sau pot sa se relaxeze in bar, iar copiii se pot distra la locul de joaca al hotelului

Centrul orasului Sovata se afla la 1,5 km si este usor accesibil cu autobuzul. La statiile de autobuz se poate ajunge pe jos in 5 minute. Transferurile de la Aeroportul Targu Mures la Sovata sunt disponibile la cerere.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!