Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Split Croatia

Cazare Hotel Pensiune Vila Split, Croatia

Citeste mai mult

Prezentare Split Croatia

Cazare Hotel Pensiune Vila Split, Croatia

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 36 hoteluri

Brela, Croatia Vezi locatia pe harta

Localizare in Brela la 30 m de faimoasa plaja PuntaRata care a primit primul premiu Blue Flag din Croatia 400 m de centrulstatiunii si 65 km de aeroportFacilitati camera aer conditionat telefon tv satelitminibar uscator de parFacilitati hotel piscina . . .

Split, Croatia Vezi locatia pe harta

Localizare Hotelul se afla la 15km de plaja si la 1km de centrul orasului Dotari camere aer conditionat TV internet uscator de par seif telefon minibar baie cu dusFacilitati hotel internet piscina interioara parcare garaj sala de fitness aer conditio . . .

Makarska, Croatia

Localizare in Makarska la 10 m de plaja 800 m de centrul statiunii si 70 km de aeroportFacilitati camera aer conditionat tv satelit minibar telefonFacilitati hotel internet Wi Fi gratuit piscina exterioara pentru adulti piscina exterioara pentru copi . . .

Croatia, Croatia

Localizare Hotelul Labineca este situat pe plajala 250 m de centrul orasului Gradac Acesta a fost complet renovat in 2006Dotari camereHotelul dispune de trei tipuri de camerecele premier sunt situate la 50 m de cladirea principala a hotelului Acest t . . .

Brela, Croatia Vezi locatia pe harta
Oferte Croatia 2021

Localizare in Brela la 50 m de plaja 400 m de centrul statiunii si 60 km de aeroportFacilitati camera aer conditionat telefon tv satelit minibarFacilitati hotel internet Wi Fi piscina exterioara parcare miniclub restaurant principal restaurant a la c . . .

Split, Croatia Vezi locatia pe harta
Oferte Croatia 2021

Localizare Hotelul Le Meridien se afla in orasul Podstrana la 50 m fata de plaja la 8 km departare de orasul SplitFacilitati camera aer conditionat TV satelit internet uscator de par minibar seif telefon baie cadadus prosoapeFacilitati hotel piscina . . .

Croatia, Croatia Vezi locatia pe harta

Localizare HotelulRadisson Blu se afla in orasul Split la 30 m fata de plaja la 3 km de centrulorasului la 22 km de aeroportFacilitati cameraaer conditionat TV satelit internet uscator de par minibar seif telefonbaie cadadus prosoape balconterasaFaci . . .

Brela, Croatia

Localizare in Brela la 10 m de plaja 500 m de centrulstatiunii si 60 km de aeroportFacilitati camera aer conditionat telefon tvsatelit seif minibar uscator de parFacilitati hotel internet Wi Fi piscina exterioaraincalzita restaurant principal restaur . . .

Sibenik, Croatia

LocalizareHotelul Niko se afla la 75 m fata de plaja 6 km de centrul orasului la 60 km de aeroport Facilitati camera aer conditionat TV satelit uscator de par minibar seif telefon baie cadadus prosoape balconterasa seifFacilitati hotel piscina inter . . .

Makarska, Croatia

Localizare Hotelul Osejava se afla la 150 m de centrul orasului la 50 m fata de plaja la 80 km de aeroport si la 150 m de cel mai apropiat restaurant Facilitati camera aer conditionat uscator de par mini bar internet seif TV telefon baie cu cada pros . . .

Makarska, Croatia Vezi locatia pe harta
Oferte Croatia 2021

Localizare Hotelul Meteor se afla la 15 m fata de plaja la 400 m de centrul orasului la 70 km de aeroport la 100 m de cel mai apropiat restaurant Facilitati camera minibar telefon uscator de par internet TV satelit aer conditionat Terasa balcon pro . . .

Tucepi, Croatia Vezi locatia pe harta
Oferte Croatia 2021

Localizare in Tuepi la 20 m de plaja 400 m de centrul statiunii si 75 km de aeroportFacilitati camera aer conditionat telefon tv satelit minibar uscator de par seif doar la suiteFacilitati hotel internet Wi fi gratuit piscina exterioara incalzita par . . .

Tucepi, Croatia Vezi locatia pe harta
Oferte Croatia 2021

Localizare hotelul complet renovat in anul 2014 seafla in statiunea Tuepi la 30 m de plaja 1 km de centrul statiunii si 75 kmde aeroportFacilitati hotel internet Wi fi gratuit piscina exterioaraparcare restaurant principal restaurant a la carte pizze . . .