Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. PENSIUNE AGROTURISTICA TARA FAGILOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea noastr Cai-a deschis oficial porCaile AZn primvara lui 2016 Cai pune la dispoziCaia musafirilor 4 camere matrimoniale. Casa de oaspeCai AZCai doreCate s fie o punte ctre satul de odinioar, motiv pentru care gazde vom fi chiar noi: Teodor, Alina Cai Dan. Pentru a putea oferi experienCae memorabile tuturor celor care ne trec pragul, agropensiunea funcCaioneaz cu circuit AZnchis, fiind necesar o rezervare AZn prealabil.Putem personaliza serviciile pentru a v bucura din plin de o vacanCa inedit. Aan calitatea noastr de gazde vom fi deosebiCai de onoraCai de vizita voastr Cai vom AZncerca s v AZmprtCaim crAempeie din tradiCaiile locului.

V punem la dispoziCaie un spaCaiu de joac gAendit pentru a face viaCaa prinCailor mai simpl iar pe cea a copiilor mai distractiv. Suntem locul perfect pentru a gzdui o petrecere memorabil pentru copii.
La noi v puteCai bucura de una dintre cele mai palpitante experienCae AZn Caaua unei biciclete Merida Big Nine. Gradul de dificultate al traseelor este potrivit pentru oricine a de la copii mici pAen la fanii E-Bike-urilor.
AanchiriaCai AZn exclusivitate casa noastr pentru evenimente private, marcAend AZn mod inedit momentele speciale alturi de prieteni dragi. Suntem AZncAentaCai s gzduim oaspeCaii AZntr-o atmosfer cochet Cai rafinat, autentic vieCaii de la Caar.
Putem personaliza tururile ghidate pentru ca acestea s corespund AZntru totul cerinCaelor dvs. Aan egal msur, v supunem atenCaiei Cai o serie de excursii de o zi, gAendite de noi sub AZndemnul practicrii unui turism lent Cai responsabil.
Aflat la numai 10 km de centrul oraCului Suceava Ci 18km de aeroportul internaCional Suceava, pensiunea noastr reprezint un loc ideal pentru a porni AZn excursii tematice de vizitare a Sudului Bucovinei Ci Nordului Moldovei.
A fost construit AZn stil tradiCional, dar ofer maximul de confort pentru oaspeCii noCtri: camere cu bi proprii, AZnclzire centralizat, internet wireless, maCin de splat vase, plit, cuptor electric, teras, loc pentru grtar.
An calitatea noastr de gazde, ne place sa relaCionm cu persoane cA?t mai diverse, s AZmprtCim valorile locale Ci s aflm lucruri noi de la oaspeCii noCtri. AcCiunile noastre respect atA?t mediul AZnconjurtor, cA?t Ci patrimoniul cultural al zonei din care facem parte.