Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DELTA PALACE (SULINA)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat pe faleza orasului Sulina pe strada I-a la nr. 116-117 pe malul drept al Dunarii, este locul ideal unde te poti bucura de tot ce iti ofera Delta Dunarii , unde te poti relaxa si poti petrece o vacanta de neuitat, linistita, departe de viata agitata si zgomotoasa a oraselor.

Hotelul are 4 nivele, 80 de camere si 5 apartamente, cu o capacitate de 210 locuri, este clasificat la categoria 3 stele.

Camerele si apartamentele ofera o priveliste superba asupra Dunarii si a Deltei acesteia, a Marii Negre si ofera deasemenea vizibilitate asupra teritoriului de granita cu Ucraina.

Apartamentele sunt cu doua dormitoare, doua bai, sufragerie si 3 balcoane si au o capacitate de cazare de 4 sau 5 locuri fiecare.

Camerele sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, canapea extensibila, minibar, cablu TV, internet LAN si wireless, telefon, baie proprie , balcon, protectie impotriva tantarilor in spatiile inchise, incalzire centrala si aer conditionat, uscator de par, masa si fier de calcat.

Facilitati copii:
- copiii intre 0-3.99 ani au gratuitate la cazare+masa
-copiii intre 4-11.99 care locuiesc in aceiasi camera cu parintii achita 50% din pachetul achizitionat de adult cu pat suplimentar
-copiii intre 12-13.99 care locuiesc in aceiasi camera cu parintii achita 70% din pachetul achizitionat de adult cu pat suplimentar
-copiii intre 14-17.99 care locuiesc in aceiasi camera cu parintii achita 80% din pachetul achizitionat de adult cu pat suplimentar

Hotelul mai cuprinde trei sali de conferinte cu o capacitate totala de 300 locuri, sala de biliard, sala de tenis de masa, sala de fitness, sauna, restaurant, terasa, bar.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Sauna
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Balcony
Heating
Free cable internet

Locatie