Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pluto Sulina - Sulina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Amplasata aproape de locul de acostare al navelor rapide , pensiunea Pluto se afla pe malul principal al Dunarii , in centrul orasului Sulina. In Sulina se poate ajunge doar pe apa, cu navele Navrom (4 ore) sau salupe rapide (1,5 ore).
Descriere: Pensiunea Pluto din Sulina va ofera cazare in conditii de trei stele in cele 12 camere astfel: 8 camere doua persoane, 2 camera 3 persoane, 2 camere 4 persoane special pentru confortul maxim al familiei dvs.
Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat, televizor lcd, internet wireless, frigider , baie proprie cu cabine dus si feon.
Servicii: La parter se afla o buctrie de vara si o sala de mese.
De asemenea terasa este dotata cu un grtar gen barbeque si mai multe mese unde va puteti relaxa.

Se pot organiza excursii de pescuit sau de observare a psrilor, tururi cu salupa sau barca. Va invitam intr-o excursie pe canalele Dunarii, pentru a vizita peisajul impresionant al Deltei, cu varietatea de pasari si vegetatie.

Fiind situat in zona ultracentrala aveti Dunarea la 50 m ,piata orasului, magazine alimentare, restaurante, statia de microbuz , de taxi,precum si locul de acostare al navelor rapide langa pensiune. Plaja se afla cam la 2 km de pensiune .