Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Sunny Beach Bulgaria

Prezentare Sunny Beach Bulgaria

Vacanta all inclusive Sunny Beach Bulgaria 2021 cu AIR TOUR TRAVEL, Promotii si reduceri la sejururi in Bulgaria 2021, Preturi avantajoase , Anulare gratuita, Mii de oferte Early booking, oferte speciale, variante si cu transport autocar din Deva, Alba, Sebes, Sibiu, Valcea, Pitesti, Bucuresti, copilul pana la 14 ani transport gratuit

Citeste mai mult

Prezentare Sunny Beach Bulgaria


DESCRIERE SUNNY BEACH

Sunny Beach este situat la 42 km nord de Burgas si la 434 km la est de Sofia. Construirea ei a inceput in 1958. Sunny Beach este cea mai mare statiune din Bulgaria. Acesta este situata intr-un un golf in forma de semiluna intre orasul Nesebar si statiunea Sveti Vlas.

Cu sute de hoteluri, posibilitati de divertisment si unitati de alimentatie publica, magazine si infrastructura dezvoltata, statiunea poate primi in prezent mii de turisti.

Clima zonei este continental-mediteraneana, cu veri fierbinti si uscate; temperatura medie in luna iunie este de 22 grade Celsius.

 In apropiere se afla Palatul Evksinograd - fosta resedinta de vara a monarhilor bulgari Alexandru I, Ferdinand I, si Boris al-III-lea.Orasul Nesebar este situat in imediata apropiere. Datorita numarului mare de monumente culturale, Nesebar este inclus in lista siturilor de mostenire culturala UNESCO. Cel mai mare port de iahturi de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria este situat in statiunea Sveti Vlas la doar cativa kilometri departare.

De la AIR TOUR TRAVEL puteți cumpăra trei tipuri de servicii turistice pentru LITORAL BULGARIA BALCHICK:

1) cazare și masă în orice stațiune bulgărească;

2) cazare, masă și transport autocar LITORAL BULGARIA în stațiunile din graficul ofertei complete transport;

3) transport autocar BULGARIA din DEVA, ALBA, SEBES, SIBIU, VALCEA, PITETSTI, BUCURESTI spre LITORAL BULGARIA -NESSBAR și în stațiunile din graficul ofertei complete transport: https://www.airtourtravel.ro/autocar-bulgaria-deva-alba-sebes-sibiu-valcea-pitesti-bucuresti


Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 199 hoteluri