Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Concordia

   Piata Trandafirilor 45, Targu Mures Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in inima orasului, in centrul istoric al Targu Muresului.

Facilitati hotel: restaurant, bar, sala de conferinte, facilitati persoane cu dizabilitati, centru spa, piscina, jacuzzi, sauna, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi gratuit, suport bagaje, serviciu de curatenie, servicii de secretariat, wake-up call, la cerere: fier si masa de calcat, fierbator ceai/cafea, perna extra, patut copil.

Facilitati camere: televizor led/lcd, minibar, telefon, seif, sistem de ventilatie/climatizare, halat de baie si papuci, uscator de par, birou de lucru.

Descriere camere:
televizor led/lcd, minibar, telefon, seif, sistem de ventilatie/climatizare, halat de baie si papuci, uscator de par, birou de lucru.

Descriere facilitati:
restaurant, bar, sala de conferinte, facilitati persoane cu dizabilitati, centru spa, piscina, jacuzzi, sauna, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi gratuit, suport bagaje, serviciu de curatenie, servicii de secretariat, wake-ul call, la cerere: fier si masa de calcat, fierbator ceai/cafea, perna extra, patut copil.

Locatie:
Hotelul este situat in inima orasului, in centrul istoric al Targu Muresului.

Facilitati

Restaurant
Bar
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Sauna
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Facilities for persons with disabilities
Tea and coffee making
Bathrobes

Locatie