Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Cupola

   Piata Matei Corvin 2, Targu Mures 540305, Targu Mures


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea La Cupola beneficiaza de o localizare ideala in cea mai populara zona din Targu Mures, fiind situata la doar 10 minute de centrul orasului, intr-un cadru de vis.
Palatul Culturii si Parcul de distractii sunt la numai 15 min distanta de pensiune.

Descriere camere:
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor și minibar. De asemenea, fiecare unitate de cazare include o baie privată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Descriere facilitati:
Situată în Târgu Mureș, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului, Pensiunea La Cupola are un restaurant à la carte care servește preparate din bucătăria locală, precum și o grădină mare, cu terasă acoperită și descoperită și expoziție de păsări. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Locatie:
La 20 m de Pensiunea La Cupola există o stație de autobuz, iar gara se găsește la 1 km. La Palatul Culturii și la parcul acvatic Weekend se poate ajunge în mai puțin de 15 minute de mers pe jos, iar grădina zoologică locală se află la 4 km. Oaspeții au la dispoziție gratuit o parcare păzită.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Shower
Free wireless internet
Free parking
Garden
Smoking area
Pets allowed
Breakfast in the room