Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Plaza V


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Plaza V este situat în inima orașului Tirgu Mures si ofera camere moderne, cu decor plin de culoare, precum și acces gratuit la centrul spa și de fitness. În functie de disponibilitatea la check-in, oaspetii îsi pot alege propria camera.
Descriere camere:
Combinatii multiple ale formelor, culorilor si materialelor in spatii de cazare unice, care garanteaza o experienta relaxanta, confortabila si personalizata. Dotarile camerelor nu lasa semn de intrebare asupra atentiei orientate catre oaspetele hotelului, fiecare camera fiind dotata cu aer conditionat, televizoare LED-LCD, seif, minibar complet dotat, telefoane in camere si bai, acces la internet wireless, cosmetice, halat de baie, papuci... chiar si seturi de periute de dinti sau de barbiertit, in cazul in care le-ati uitat acasa!
Descriere facilitati:
Restaurantul Plaza Fusion serveste mancaruri traditionale, tip fusion, asiatice și internaționale. Oaspetii isi pot savura bauturile preferate la barul deschis pana noaptea tarziu. Plaza Society Cafe ofera ceai și gustari gratuite dupa-amiaza. Centrul spa include cada cu hidromasaj, sauna şi baie de aburi. Pentru a va liniști starea de spirit, aveți la dispoziție o varietate de masaje la centrul spa. Hotelul Plaza V are și o terasă de vara. Acest hotel ofera transfer privat de la aeroport cu automobile Mercedes. Oaspetii au la dispozitie WiFi gratuit si parcare privata gratuita.
Locatie:
Kilometrul 0 al orasului Targu Mures gazdueste cel mai revolutionar hotel al orasului. Diversitatea spatiilor de cazare, unicitatea acestora, si designul modern si vesel deschid un nou concept de hoteluri, unic in Romania.