Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în apropiere de centrul orașului Târgu Mureș, Hotel Privo vă oferă 40 de camere și apartamente clasificate la 4* și 5*.
Noul hotel întâmpină oaspeții cu o abordare modernă și un design simplu, aerisit, unde predominanța tonurilor neutre și a elementelor pline de culoare creează modele, linii de perspectivă și o atmosferă ce reflectă caracterul unic al locului. Restaurantul, crama, sălile de conferințe și spa-ul sunt câteva dintre elementele prin care hotelul caută să ofere oaspeților simbioza perfectă între muncă și relaxare.
Descriere camere:
Toate unitățile de cazare includ aer condiționat, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și o baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halat și papuci. În plus, majoritatea camerelor beneficiază de un balcon.
Descriere facilitati:
Oaspeții pot lua masa la restaurantul hotelului, pot savura băuturi la bar sau se pot relaxa pe terasă. Hotelul găzduiește şi un bar de vinuri. Hotelul Privo oferă o recepție cu program nonstop, parcare privată gratuită în fața proprietății sau în garaj, precum și săli de conferințe ce pot fi utilizate contra unui cost suplimentar. Gara din Târgu Mureș este situată la 1 km, iar aeroportul se află la mai puțin de 15 km. Oaspeții pot beneficia contra unui cost suplimentar de un serviciu de transfer de la/la aeroport.
Locatie:
Situat la 500 m de centrul orașului și de principalele puncte de atracție din Târgu Mureș, Hotelul Privo oferă unități de cazare cu WiFi gratuit și acces gratuit la un centru de wellness, o saună și o cadă cu hidromasaj.