Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ZENTRAL CENTER (Adults only)

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati camere
Hotelul dispune de 208 camere izolate fonic si decorate astfel incat sa ofere o atmosfera comfortabila.Toate unitatile de cazare dispun de aer conditionat, telefon cu linie directa, TV prin satelit, seif contra cost, uscator de par, set de călcat, mini bar la cerere (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul Zentral Center de patru stele a fost construit in 2003 si ofera un echilibru intre relaxare si viata business. Acesta se afla localizat intr-o cladire moderna, spatioasa si eleganta de 7 etaje. Hotelul dispune de 1 bar cu spatiu pentru fumatori si nefumatori, 3 sali echipate cu echipamente audio-vizuale moderne, incluzand un ecran de 2x2 m, o terasa pe acoperis, o piscina incalzita, jacuzzi, 2 saune, aer conditionat, receptie cu program 24 de ore si servicii de schimb valutar. Centrul de afaceri din incinta hotelului dispune de sali de conferinta dotate cu echipamente audio-vizuale moderne (calculatoare, imprimante, xerox-uri, telefoane si proiectoare), necesare pentru intalniri, banchete, congrese, video-conferinte, intalniri de afaceri si interviuri pentru angajari. Facand parte dintr-un centru comercial, ceea ce este unic in partea de sud a insulei Tenerife, oaspetii pot alege dintr-o gama variata de activitati pe care le pot desfasura in timpul liber ( cinema, magazine, restaurante, saloane de infrumusetare).

Localizare
Hotelul se afla amplasat in partea de sud a insulei Tenerife, in partea centrala dar totodata o zona linistita a plajei de las Américas, la o distanta de 15 km fata de aeroportul Reina Sofia si la 700 m fata de plaja. Cele mai populare atracții sunt reprezentate de Golf del Sur aflat la 12 km de hotel si Abama Golf la 13,8 km, iar cele mai apropiate puncte de atractie sunt urmatoarele: Safari Shopping Centre (400 m), Golf Las Americas (1 km), Parcul Siam (1,6 km), Aqualand (2,4 km), La Pinta Beach (2,5 km), Plaza del Duque Shopping Centre (3,8 km).

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )