Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BLUE SKY APARTMENTS (SKALA POTAMIA)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Blue Sky Apartments

Apartamente confortabile situate într-o pădure de măslini, aproape de plajă. Toate facilitățile moderne, atmosfera caldă. Ideal pentru o vacanță de familie relaxantă și economică.

Localizare: Hotelul Blue Sky** este situat in statiunea Skala Potamias, la 150 de metri de plaja.La 150 de metri de hotel se afla statia de autobuz.Capitala insulei Thassos, orasul Limenas se afla la 14 kilometri.

Dotari camera: Complexul dispune de 11 apartamente si studiouri.Toate sunt spatioase si sunt doate cu o zona de living-bucatarie,dormitory,baie,TV,aer conditionat,balcon sau curte.

Facilitati hotel: Complexul de apartamente si studiouri Blue Sky** din Skala Potamias a fost construit in perioada 2003-2004. Fiind inconjurat de tufe de maslini, acest hotel le ofera turistilor sai o atmosfera calda, intr-un mediu traditional grecesc.

Plaja: 150 m de plaja cu nisip

http://www.thassos-bluesky.com/en/apartments-hotels

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare, cat si agentia de turism intermediara, furnizeaza calatorului informatii precontractuale aplicabile pachetului ce sunt diferite in functie de destinatie, informatii standard pot fi consultate si in partea B din Anexa 1 /OG2 /2018. Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie