Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SIRINES (POTOS)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat chiar la începutul orașului Potos, Hotelul Sirines oferă studiouri de familie, apartamente cu aer condiționat. Duplex cu un dormitor și apartamente cu balcon. Oferă acces gratuit la internet WiFi și servește micul dejun american.

Studiourile și suitele Hotelului Sirines sunt decorate elegant. Acestea sunt dotate cu TV, aer condiționat, chicinetă, sistem de fier și uscător de păr. Baia privată are cadă sau duș. Majoritatea camerelor oferă vedere la piscină sau la Marea Egee. Oaspeții vor găsi taverne și minimarketuri la câțiva pași de proprietate, iar plaja se află la 250 m. Parcarea gratuită este disponibilă în apropierea hotelului.

Micul dejun tip bufet este servit zilnic în zona piscinei. De asemenea, oaspeții pot lua micul dejun în cameră la un cost suplimentar. De asemenea, se pot bucura de băuturi răcoritoare de la barul de la piscină.

Hotelul Sirines servește drept bază ideală pentru explorarea insulei. În imediata apropiere, oaspeții pot vizita Giola, Mănăstirea Arhanghelului Mihail și Limenaria. Personalul multilingv poate aranja închirierea unei bărci cu motor, sporturi nautice, o mașină, bicicletă sau motoretă.

Hotelul Sirines 2* din Potos, insula Thassos, ofera cazare la preturi accesibile. Este recomandat in special tinerilor. Hotelul este situat intr-o zona linistita si este deschis tot timpul anului.

Localizare: Hotelul Sirines 2* este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos. Hotelul se afla la 80 de metri de plaja, pe o straduta linistita in apropierea drumului principal. Pana in centrul statiunii sunt aproximativ 150 de metri.

Dotari camere: Toate camerele au in dotare: grup sanitar propriu, aer conditionat, incalzire, TV, telefon, uscator de par, frigider, chicineta utilata, minibar, seif, baby cot si balcoane spatioase.

Facilitati hotel: Piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina cu jacuzzi, internet corner la receptie, internet WiFi (gratuit),bar la piscina,camera de serviciu dotata cu o masina de spalat si uscator de rufe, parcare (vizavi de hotel).

Plaja: Plaja cu nisip se gaseste la 80m distanta fata de hotel.

Tip masa: Mic Dejun/Demipensiune.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Laundry
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Jacuzzi
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Paid parking
Paid wireless internet

Locatie