Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PLUTITOR SUNQUEST (TULCEA)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel plutitor Sunquest, categoria 4*, construit in 2006 dupa standardele si cerintele UE si introdus in circuitul turistic din anul 2007 este cel mai modern si dotat hotel din categoria sa existent la acest moment in Delta Dunarii.

Facilitati Hotel
La nivelul 1, hotelul dispune de 9 camere bine izolate fonic (2 camere-superior, cu pat matrimonial si canapea cu tv satelit, 5 camere standard cu doua paturi, 2 camere cu 2 paturi suprapuse) fiecare cu grupuri sanitare proprii, sistem centralizat de incalzire si aer conditionat, apa calda.
La nivelul 2 se regaseste restaurantul cu capacitate de 20 de locuri (sala multifunctionala dotata cu TV satelit, sistem home cinema, DVD, laptop cu acces la internet, flip-chart, video-proiector, ecran, barul aprovizionat cu o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare), terasa acoperita si puntile de promenada, iar la ultimul nivel, terasa amenajata cu sezlonguri pentru plaja.
Hotelul mai are in dotare sistem de radiocomunicatii, binocluri, ustensile de pescuit si este transportat prin Delta Dunarii cu salupa Toplita amenajata special, atat pentru remorcaj cat si pentru plimbari de agrement.
Plimbarile pe lacurile din Delta Dunarii si canalele greu accesibile sau transferurile catre locurile de pescuit se fac cu ambarcatiuni speciale de agrement (barci cu rame, barci cu motor Romcraft cu motoare Yamaha - 15 CP, salupa rapida - Quicksilver 620 sport cu motor de 150 CP).
Se asigura transfer Tulcea - Hotel Plutitor Sunquest si retur contra 70 RON/ persoana.

Facilitati Camere
Toate camerele au aer conditionat si baie proprie.

Masa - Pensiune Completa

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Doamne ajuta!
  • Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Doamne ajuta!
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!