Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LA JOHN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferta HOTEL LA JOHN 2*, Vama Veche, Romania

Un singur corp de cladire cu 68 de locuri de cazare situate la nivelul parterului a doua etaje si a mansardei. La parter se gasesc 4 camere cu pat matrimonial si un apartament. La etaj: 18 camere cu pat dublu, 5 apartamente si o camera dubla cu pat single. La nivelul celui deal doilea etaj: un apartament cu 3 camere si 4 camere duble cu pat matrimonial. La mansarda: 9 camere cu pat matrimonial.
Potential disponibil: 32 camere si 5 apartamente. Camerele au 22 mp si fiecare are terasa sau balcon de diferite marimi: intre 6mp si 11 mp. Apa calda permanent, Grup sanitar propriu in fiecare camera (apartament), Tv in fiecare camera (apartament), Balcon sau terasa la aproape fiecare camera(apartament), Scaune de plaja, mese si scaune in camerele cu balcon si mese cu scaune in camerele de la parter, Restaurant, Cladirea este izolata termic

Oferte disponibile de vacanta la Hotel La John 2* din statiunea Vama Veche litoral România

Hotel La John, Vama Veche, oferte litoral Romania,

Hotel La John, Vama Veche, oferte Cazare cu mic dejun,

Hotel La John, Vama Veche, Romania Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel La John, Vama Veche, Romania cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel La John, Vama Veche.

Descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie