Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Dana Holiday Club (ex Ammon) 3*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL AMMON 3* DIN STATIUNEA VENUS, LITORAL ROMÂNIA

Hotel Ammon este situat in centrul statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja. Hotel Ammon 3 stele Venus este amplasat in centrul statiunii, in vecinatatea hotelurilor Veronica si Florica. Inaugurat in 2014, hotelul se intinde pe o suprafata de 11500m mp si va ofera facilitati multiple pentru o vacanta reusita. Hotelul are un restaurant cu specific international, terasa si 3 baruri. Hotel Ammon dispune de piscina exterioara . Hotel Ammon va pune la dispozitie parcare proprie pazita in limita locurilor disponibile.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, poolbar, piscina exterioara, loc amenajat de joaca pentru copii, piscina gonflabila, seif la receptie, parcare supravegheata, ofera servicii precum spalatorie/calcatorie, cutie de valori, receptie deschisa non-stop, conexiune la internet wireless gratuita. Hotelul Ammon are o capacitate de cazare de 118 camere, toate decorate modern, dintre care 112 camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente.

Facilitati camere: TV LED, telefon, minibar, aer conditionat, balcon, internet wi-fi,grup sanitar individual, uscator de par.

Garsonierele au aceleasi dotari ca si camerele duble si au in plus o canapea extensibila.

Locatie: Hotel Ammon este situat in centrul statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja.
Servicii: Receptie 24h, seif, internet wireless, spalatorie/calcatorie, room service, Entertainment Center (biliard, tenis de masa, darts, biblioteca de vacanta), Kids Club (cort special amenajat pentru joaca, masute si scaune de lem, tablita cu creta, ansamblu de tobogan si leagan), piscina pentru copii, diverse jucarii de exterior.

Oferte disponibile de vacanta la Hotel AMMON 3* din statiunea Venus litoral România

Hotel AMMON 3*, Venus, oferte litoral Romania,

Hotel AMMON 3*,Venus, oferte Cazare cu mic dejun

Hotel AMMON 3*, Venus, Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel AMMON 3*, Venus, cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel AMMON 3*, Venus.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Laundry
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Heating
Children playground
Fridge
Dry cleaning

Locatie