Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Academy (ex. Veronica) 3*

   Strada Dem Rădulescu, Venus 905504, Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL ACADEMY (ex. VERONICA) 3* DIN STATIUNEA VENUS, LITORAL ROMÂNIA

Academy Hotel *** situat in statiunea Venus la 50 metri de plaja. Hotel Academy este amplasat intr-o zona care abunda in verdeata, oferind vacante linistite. Hotelul dispune de 125 de spati de cazare dotate cu facilitati standard. Pe langa spatiile de cazare, Hotel Academy dispune de teren de sport, loc destinat recreerii si destinderii pentru copii, parcare.

Descriere camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat /clima, birou, minibar, tv lcd, acces gratuit la internet, wi-fi in intreaga proprietate, balcon, mai putin camerele de la parter, baile sunt renovate integral, camerele sunt cu vedere partiala catre mare sau cu vedere la gradina interioara.

Camera dubla twin: 2 paturi, tv led, minibar, baie proprie, aer conditionat, balcon.
Camera matrimoniala : pat dublu matrimonial, tv led, minibar, baie proprie, aer conditionat, balcon.
Camera matrimoniala de lux: pat matrimonial, canapea extensibila, tv led, minibar, baie proprie, aer conditionat, balcon.
Camera tripla: 3 paturi, tv, minibar, baie proprie, aer conditionat, camerele de pe etajele 2 si 3 au balcon.
Apartament: dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, tv led, minibar, baie proprie, aer conditionat, balcon.

Locatia dispune de 3 apartamente, 3 camere de lux si 119 camere duble matrimoniale si twin. -teren de sport multifunctional pentru tenis, baschet, volei, fotbal, handbal iar pentru practicantii artelor martiale terenul dojo. Parcarea este gratuita. Receptia este deschisa nonstop, terasa cu balansoare, loc de joaca, wi-fi.

Locatie: Academy Hotel *** situat in statiunea Venus la 50 metri de plaja.

Oferte disponibile de vacanta la Hotel ACADEMY (ex. VERONICA) 3* din statiunea Venus litoral România

Hotel ACADEMY (ex. VERONICA) 3*, Venus, oferte litoral Romania,

Hotel ACADEMY (ex. VERONICA) 3*, Venus, oferte Cazare cu mic dejun

Hotel ACADEMY (ex. VERONICA) 3*, Venus, Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel ACADEMY (ex. VERONICA) 3*, Venus, cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel ACADEMY (ex. VERONICA) 3*, Venus.

Descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Heating
Garden
Tennis court
Beach view
Kids playground

Locatie