Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL DANA 4* DIN STATIUNEA VENUS, LITORAL ROMÂNIA

Amplasare: la 150 m distanta de plaja. Oaza de liniste a complexului, care te duce cu gandul la atmosfera de munte va este oferita de o superba gradina botanica, in care coexista peste 200 de specii de plante, dintre care peste 160 sunt numai palnte rare (numeroase specii de cactusi, agave, yucca, etc).

Facilitati hotel: hotelul dispune de 230 locuri repartizate in camere duble de 3 * si 4*, camere single, garsoniere, apartamente.Hotelul Dana are restaurant propriu, terasa, trei baruri, piscina, parcare pazita.

Facilitati camere: camerele sunt prevazute cu: acces internet, tv color, frigider, aer conditionat. Facilitati masa: restaurantul de lux satisface si cele mai exigente gusturi prin spatiu, amplasament si experienta culinara unica. Terasa-restaurant situata intr-un cadru feeric, rupt parca din peisajele montane va ofera ocazia de a savura cina in aerul curat, imbietor, emanat de varietatea plantelor din gradina noastra botanica.

Piscina cu forme fluide și apă încălzită este locul preferat de turiștii care caută locul perfect de relaxare în vacanță.

Cele peste 112 camere și apartamente situate sunt modernizate si reamenajate în anul 2021 cu un design intim și modern.

Grădina are peste 200 de specii de plante fac din Dana Resort un loc unic pe litoral.

Terasa în aer liber - se poate mesei încă de la primele ore ale dimineții, la micul dejun, și terminând cu cinele târzii..

Restaurantul cu specific internațional, pizzeria italiană și barul se îmbină perfect în peisajul resortului, conducând turiștii pe trasee gastronomice interesante plecând de la bucătăria multietnică dobrogeană și terminând cu experiențe culinare internaționale.

Sala de fitness este locul în care pasionații de sport pot să-și continue programul de exerciții și în vacanță . WiFi ul acoperă întregul resort.

Familiile cu copii se pot bucura de spațiile verzi generoase în care cei mici poți să-și consume în siguranță energia, locurile de joacă pentru diferite grupe de vârstă și piscina specială dedicată celor mai mici dintre turiști fiind locurile preferate de aceștia pentru distracția în aer liber.

Poziția excelentă a resortului, aflat în inima stațiunii Venus, face ca plimbările de seară prin stațiune sau pe plajă să fie gustate din plin de turiștii dornici de distracție.

De ce Dana Resort este locul perfect de cazare?

Condițiile actuale de distanțare socială obligă majoritatea hotelurilor să impună o mulțime de constrângeri pentru asigurarea respectării măsurilor impuse de autorități. Dana Resort reușește prin structura sa să îndeplinească toate aceste condiții fără a impune constrângeri majore turiștilor aflați în vacanță. Regimul de înălțime al complexului este parter și un etaj, toate intrările în camere fiind din exterior, eliminând astfel contactul dintre turiști în spațiile comune închise (holuri, lifturi).

Terasa în aer liber este locul perfect pentru savurarea preparatelor pregătite de chefii Dana Resort. Suprafețele generoase asigură spațiul necesar unei distanțări relaxate astfel încât vacanța la mare să fie una plină de momente frumoase.

Oferte disponibile de vacanta la Hotel DANA 4* din statiunea Venus litoral România

Hotel DANA 4*, Venus, oferte litoral Romania,

Hotel DANA 4*, Venus, oferte Cazare cu mic dejun

Hotel DANA 4*, Venus, Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel DANA 4*, Venus, cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel DANA 4*, Venus.

Descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Peste 350 m de plaja
Piscina exterioara
Loc de joaca pentru copii
Sala de conferinta
WiFi gratuit
Parcare gratuita

Locatie