Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Del Mar (ex. Vulturul) 3*

   Strada Nicolae Iorga Nr 5, Venus 905504, Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL DEL MAR (ex VULTURUL) 3* DIN STATIUNEA VENUS, LITORAL ROMÂNIA

Hotelul, renovat in totalitate, are o arhitectura unica pe rotund, dispune de un numar de 206 camere duble si single, situate pe 13 nivele (parter plus 12 etaje) si este dotat cu doua lifturi a cate 12 persoane. Fostul Hotel Vulturul, si-a schimbat la inceputul anului 2020 proprietarul, apartinad acum grupului hotelier Del Mar, care detine mai multe unitati de cazare pe litoralul romanesc. Pe langa denumire, hotelul si-a schimbat si serviciile, oferind acum toate mesele sub forma de bufet suedez cu bauturi incluse, precum si acces gratuit la plaja privata.

In holul receptiei se afla un bar cu acces pe tarasa. Restaurantul are o capacitate de 500 locuri, amplasat pe malul Lacului Razelm, complet modernizat si dotat cu echipament de ultima generatie si aer conditionat. Masa se serveste in sistem self-service si cu tichete valorice.Sala de conferinte dispune de 150 locuri.

Complexul dispune de parcare proprie, paza cu plata. Hotelul dispune de restaurant cu vedere spre lacul Razelm, bar, terasa, parcare ,doua lifturi, doua sali de conferinta cu o capacitate de 140 respectiv 100 de locuri dotata si utilata. Hotelul dispune de 206 camere duble si single, situate pe 13 niveluri (P+12), dotate cu mobilier modern,aer conditionat, televizor, cablu TV,frigider, internet.

Toate camerele au balcon.

Hotelul dispune de parcarea pazita cu plata si se achita la receptie.

Masa se acorda in restaurantul hotelului in sistem fisa cont sau cu tichete valorice.

Amplasare: fostul Hotel Vulturul, apartine de la inceputul anului 2020 grupului Del Mar Hotels. Este pozitionat in zona centrala a statiunii, la 150 m de plaja.

Facilitati camere: AC, balcon, minibar, TV, Wi-Fi, baie cu uscator de par.

Descriere facilitati: 206 camere dispuse pe 13 etaje, lift, restaurant cu 2 saloane (600 locuri) unde mesele se servesc in sistem bufet suedez cu bauturi incluse, terasa, bar, centru de conferinte, plaja privata cu sezlonguri, parcare pazita (100 locuri), Wi-Fi, loc de joaca exterior pentru copii, facilitati pentru persoane cu dizabilitati.

Locatie: fostul Hotel Vulturul, apartine de la inceputul anului 2020 grupului Del Mar Hotels. Este pozitionat in zona centrala a statiunii, la 150m de plaja. Chiar lângă proprietate există o staţie de autobuz, iar gara din Mangalia se află la 3 km.

Oferte disponibile de vacanta la Hotel HOTEL DEL MAR (ex VULTURUL) din statiunea Venus litoral România

Hotel DEL MAR (ex VULTURUL) 3*, Venus, oferte litoral Romania,

Hotel DEL MAR (ex VULTURUL) 3*, oferte Cazare cu mic dejun

Hotel DEL MAR (ex VULTURUL) 3*, Venus, Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel DEL MAR (ex VULTURUL) 3*, Venus, cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel DEL MAR (ex VULTURUL) 3*, Venus.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Air conditioning
Minibar
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Balcony
Reception desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Children playground
Paid parking
Fridge
Dry cleaning
Newspaper

Locatie