Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL FAVORIT 3* DIN STATIUNEA VENUS, LITORAL ROMÂNIA

Răsfățat de vegetație și situat într-una dintre cele mai liniștite zone din Venus, Hotel Favorit vă răsfață la rândul său. În 2018 a fost transformat într-unul dintre cele mai confortabile hoteluri de pe litoralul românesc și dotat cu tot ce aveți nevoie pentru o vacanță relaxantă. Fiecare dintre cele 220 de camere au balcon individual, aer condiționat și frigider, perfecte pentru dimineți revigorante și seri răcoroase.
Printre facilitățile cele mai apreciate de oaspeți se numără apropierea de plajă, la doar 200 m distanță, și parcarea gratuită, aflată în fața hotelului. De asemenea, șederea poate fi achitată cu vouchere de vacanță Sodexo, Edenred și Cheque Vacances, pe suport de hârtie sau card. Iar cea mai iubită facilitate este cazarea cu animale de companie, o opțiune rară pe litoralul românesc și nu numai.

Locatie: Hotel Favorit 3 stele este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 300 de metri de plaja. Hotelul a fost renovat in anul 2013, iar in prezent va pune la dispozitie 150 de camere duble modernizate, prevazute cu mobilier nou, aer conditionat, minifrigider si balcon. Langa hotel, pe spatiul verde, este amenajat un loc de joaca pentru copii. Masa poate fi servita in sistem “a la carte” la restaurant Melodia, situat in cadrul hotelului Melodia de 4 stele. Ca oaspeti ai restaurantului Melodia, aveti acces la locul de joaca pentru copii al hotelului de 4 stele. De asemenea, puteti lua parte la programele artistice care se desfasoara pe terasa hotelului Melodia, dar si la degustarile de vin organizate saptamanal in restaurant.
Dotari generale: 150 camere duble ; bar cu terasa; loc de joaca pentru copii; internet wireless; parcare proprie

Dotari camere: Camerele duble au fost renovate in 2018 si sunt prevazute cu mobilier nou, aer conditionat, usi de acces noi, TV, cablu tv, frigider, balcon cu sezlong si baie proprie.
Servicii gratuite: parcare, acces loc de joaca pentru copii Hotel Favorit, internet wireless la receptie, acces la locul de joaca Hotel Melodia, program artistic terasa Melodia, degustare de vin restaurant Melodia.

Servicii contra cost: acces la piscina Hotel Melodia, acces la plaja Melodia, acces SPA Melodia, cazarea cu animale de companie (20 lei/zi).

Oferte disponibile de vacanta la Hotel FAVORIT 3* din statiunea Venus litoral România

Hotel FAVORIT 3*, Venus, oferte litoral Romania,

Hotel FAVORIT 3*, Venus, oferte Cazare cu mic dejun

Hotel FAVORIT 3*, Venus, Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel FAVORIT 3*, Venus, cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel FAVORIT 3*, Venus.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Shower
Massage
Luggage storage
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Heating
Garden
Children playground
Business centre
Ironing service
Fridge
Smoking area
Pets allowed

Locatie