Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL INTER 5* DIN STATIUNEA VENUS, LITORAL ROMÂNIA

Inter Venus este un hotel de lux cu un design arhitectural modern clasificat cu 5 stele, situat convenabil în centrul staţiunii Venus oferind astfel doritorilor locul ideal pentru petrecerea vacanţelor, întâlnirilor de afaceri sau organizărilor de evenimente în condiţii de calitate şi confort.
Atracţiile turistice locale, cum ar fi herghelia Mangalia, muzeul şi cetatea Callatis, Geamia Esmahan Sultan, portul turistic Mangalia, muzeul marinei, etc nu sunt departe de hotel. De asemenea, datorită unei poziţii centrale oaspeţii au acces uşor şi rapid şi la celelalte staţiuni din sudul litoralului.

Hotel Inter Venus 5 stele este amplasat in centrul statiunii, pe malul marii, cu acces direct spre plaja. Modernizat si reclasificat la 5 stele in anul 2013, Hotel Inter Venus pune la dispozitia turistilor camere si apartamente elegante si confortabile, dotate cu balcon, aer conditionat, telefon, televizor , internet si minibar. Datorita dispunerii perpendiculare pe tarmul marii, aproape toate camerele hotelului au vedere laterala spre mare.

Cele doua restaurante ale hotelului Inter ofera o gama bogata de preparate apartinand bucatariei internationale si regionale. Restaurantul se continua la exterior cu o terasa, care ofera o priveliste frumoasa spre mare. Pentru relaxare, hotel Inter dispune de un Centru Spa modern, prevazut cu sala de fitness, sala de masaj si sauna. La exterior, oaspetii hotelului au acces la piscina exterioara cu apa de mare si la plaja privata a hotelului, prevazuta cu ponton plutitor.

Piscina exterioara este alimentata cu apa sarata si este functionala din mai pana in septembrie. In jurul ei spatiul este amenajat cu sezlonguri si umbrele. Pe plaja privata sunt disponibile, pe langa sezlonguri si umbrele, diverse dotari pentru agrement: sky-jet, colac, banana, flyboard.
Hotel Inter este construit pe 5 nivele si este deservit de lifturi. Centrul SPA cuprinde sali de masaj, sauna, sala de fitness si salon de infrumusetare.
Pentru copii sunt amenajate doua locuri de joaca, in interior si exterior. La cerere, se ofera baby cot gratuit.

Dotari generale:

69 camere duble, 10 camere family si 12 apartamente; restaurant, bar, terasa; centru SPA; rampa acces persoane cu deizabilitati, lift; piscina exterioara cu apa de mare; plaja privata cu ponton plutitor, Beach bar; locuri de joaca pentru copii; centru de conferinte; internet wireless; parcare (in limita disponibilitatii)

Dotari camere:

Camerele Duble pot fi cu pat matrimonial sau 2 paturi separate (twin). Camerele beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet, minibar, halat de baie, uscator de par, produse cosmetice, papuci, baie cu dus sau cada etc. Camerele de 4* de la etajul 1 au balcon si vedere spre parcare, camerele de la etajele 1-5 sunt fara balcon cu vedere spre piscina, cate una pe fiecare etaj. Suprafata: 20 mp.
La cerere, sunt disponibile si camere duble comunicante. Numar maxim de persoane admise in camera - 2 adulti si 2 copii.
Family Room este format din doua camere duble interconectate, dotate cu paturi matrimoniale. Camerele beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internat, minibar, halat de baie, uscator de par, produse cosmetice, papuci. Numarul maxim de persoane admis - 4 adulti. Suprafata: 40 mp
Junior Suite este un apartament format din living cu fotolii, un dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Camerele sunt despartite prin usa. Are vedere frontala la mare si este dotat cu balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet, minibar, halat de baie, uscator de par, produse cosmetice, papuci. Apartamentul poate gazdui un numar maxim de 2 adulti. Suprafata: 40 mp
Apartamentul este format din 2 Junior Suite care comunica printr-o usa. In fiecare apartament exista 2 livinguri, 2 dormitoare cu dressing, 4 bai (cate una langa fiecare dormitor si cate una la intrarea in fiecare Junior Suite) si balcoane cu vedere frontala la mare. Apartamentele sunt dotate cu instalatie de climatizare, telefon, 4 televizoare cu ecran plat, cablu TV, internet, minibar, halat de baie, uscator de par, produse cosmetice, papuci. In apartament se pot caza maxim 4 adulti. Suprafata: 80 mp

Servicii:

Room-service, xerox, fax, transportul bagajelor la si de la camera, parcare pazita (in limita locurilor disponibile), spalatorie/calcatorie, inchiriere autoturisme, Baby sitting cu cadru didactic specializat in cadrul locului de joaca interior, camera de bagaje, sali de conferinte dotate pentru orice tip de eveniment, scaun pentru copii in restaurant etc. Turistii care achizitioneaza camere duble de 5*, vor beneficia de fructe proaspete in momentul cazarii.

Oferte disponibile de vacanta la Hotel INTER 5* din statiunea Venus litoral România

Hotel INTER 5*, Venus, oferte litoral Romania,

Hotel INTER 5*, Venus, oferte Cazare cu mic dejun

Hotel INTER 5*, Venus, Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel INTER 5*, Venus, cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel INTER 5*, Venus.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Private bathroom
Conference room
Beauty salon
SPA
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
Car rental
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Heating
Garden
Children playground
Business centre
Ironing service
Therapy and wellness center
Tennis court
Fridge
Smoking area
Soundproof rooms
Dry cleaning
Non-smoking hotel
Newspaper
Babysitting/Child services
Connecting door

Locatie