Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Iulia Resort (ex. Florica) 3*

   Strada Dem Rădulescu Nr27, Venus 905504, Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL IULIA RESORT (ex. FLORICA) 2* DIN STATIUNEA VENUS, LITORAL ROMÂNIA

Hotelul Iulia este amplasat in centrul statiunii Venus, la 2 minute de plaja Esplanada. Hotel Iulia Resort 2 stele (fost Hotel Florica) este amplasat in statiunea Venus, aproape de restaurantul Esplanada, la 200 de metri de plaja. Cei aproximativ 20.000 metri patrati de zona verde cu pomi fructiferi si copaci umbrosi situati de jur imprejurul Hotelului Iulia Resort asigura o minunata oaza de racoare, liniste si aer proaspat pentru intregul hotel. Hotel Iulia Resort este compus din doua corpuri care ascund o superba gradina interioara. Hotelul pune la dispozitia turistilor 364 de locuri de cazare distribuite in camere duble si garsoniere. Masa poate fi servita, in sistem "bonuri valorice", in cadrul restaurantului Esplanada care formeaza impreuna cu Hotel Iulia Resort un complex turistic.

Facilitati hotel: 200 camere duble si garsoniere, dispuse in doua corpuri, gradina, loc de joaca pentru copii cu tobogane, leagane si balansoare, teatru pentru copii, acces la internet in toate spatiile publice si in camere, spatiu pentru pastrarea bagajelor, piscina exterioara, parcare cu plata. Facilitati camere: pat matrimonial, mobilier nou, TV, seif, mini frigider, baie proprie, balcon cu mobilier pentru relaxare.

Descriere camere: pat matrimonial, mobilier nou, TV, seif, mini frigider, baie proprie, balcon cu mobilier pentru relaxare.

Camera dubla standard (corp A) - este dotata cu un pat matrimonial, televizor, mini frigider, baie proprie, balcon.
Camera dubla standard (corp A cu aer conditionat) - este dotata cu un pat matrimonial, televizor, mini frigider, baie proprie, balcon si aer conditionat. Capacitate maxima de cazare 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani.
Camera dubla standard (corp B) - este dotata cu un pat matrimonial televizor cu ecran plat, mini frigider, baie proprie, balcon. Doar camerele de la etaj sunt dotate cu aer conditionat. Capacitate maxima de cazare 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani.
Camera dubla family (corp A) - are aceleasi dotari ca si camera dubla standard si are in plus un pat de 1 persoana.(se repartizeaza familiilor cu 1 copil cu varsta 12-17.99, 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii). O parte din camere au in dotare si AC.
Camera dubla family (corp B) - are aceleasi dotari ca si camera dubla standard si are in plus un pat de 1 persoana. (se repartizeaza familiilor cu 1 copil cu varsta 12-17.99, 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii)
Garsoniera - aer conditionat, televizor cu ecran plat, mini frigider, pat dublu matrimonial, canapea extensibila, 1 masuta, 2 fotolii, baie, balcon cu masuta si scaune.

Locatie: Hotelul Iulia este amplasat in centrul statiunii Venus, la 2 minute de plaja Esplanada.

– piscina cu apă sărată și încălzită;

– teatru pentru copii, susținut de actori profesioniști;

– loc de joacă pentru copii cu tobogane, leagăne și balansoare;

– acces la internet în toate spațiile publice ale hotelului și în camere;

– seif în fiecare cameră;

– grădină interioară și spații verzi amenajate pentru relaxare și

– loc pentru păstrarea bagajelor.

Oferte disponibile de vacanta la Hotel IULIA RESORT (ex. FLORICA) 2* din statiunea Venus litoral România

Hotel IULIA RESORT (ex. FLORICA) 2*, Venus, oferte litoral Romania,

Hotel IULIA RESORT (ex. FLORICA) 2*, Venus, oferte Cazare cu mic dejun

Hotel IULIA RESORT (ex. FLORICA) 2*, Venus,Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel IULIA RESORT (ex. FLORICA) 2*, Venus, cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel IULIA RESORT (ex. FLORICA) 2*, Venus.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Parcare
Bar
Aer conditionat
Seif
Loc de joaca pt copii
Piscina exterioara

Locatie