Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Palace Lake Mezotermale 3*

   Strada Circului Numarul 1, Venus 905504, Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS si pe malul Lacului Mangalia, este clasificat la categoria 3 stele Hotel si este deschis tot anul, NON STOP. Camerele ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, demifotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie , balcon, incalzire centrala si aer conditionat. Hotelul mai cuprinde trei baruri, restaurant, piscina, parcare . Facilitati hotel: bar, restaurant, piscina, parcare Tratament: unitatea MEDICAL SPA din incinta hotelului, dispune de patru piscine cu apa sulfuroasa mezotermala , din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu o suprafata de 1900 mp fiecare, sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda proprie, de adancime.
Servicii masa:
Masa se serveste in restaurantul hotelului sub forma de bufet.
Facilitati copii:
Facilitati copii: - copii cu varsta pana la 4 ani neimpliniti benefi ciaza de gratuitate; - copii intre 4 si 12 ani neimpliniti cazati in aceeasi camera cu parintii, achita 50% din pretul unui adult ; - copii cu varsta intre 12 si 14 ani achita 70% ; - copii cu varsta de 14-18 ani achita 80% din pretul unui adult; - a treia persoana adulta, cazata in camera dubla plateste tariful intreg.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Peste 350 m de plaja
Piscina exterioara
Centru SPA
Parcare gratuita

Locatie