Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Palace Beach 4*

   Venus, Strada Nicolae Iorga 818 Venus 905504, Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Palace 4 stele este situat pe plaja statiunii Venus, pe litoralul romanesc al Marii Negre, ofera o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu.
Capacitatea de cazare a hotelului este de 180 locuri, impartite in camere duble, cu dotari specifice unui hotel de patru stele: mini-bar, televizor, cablu tv, internet, telefon, aer conditionat. De asemenea, oaspetii hotelului beneficiaza de piscinele in aer liber, de parcare, de spatiile special amenajate pentru relaxare (sala de fitness, sauna, terenuri de sport), de curtea mare care inconjoara hotelul. In acelasi timp, Hotelul Palace vine si in intampinarea oamenilor de afaceri cu dotari si servicii specifice (internet, sali de conferinte dotate modern, servicii de secretariat).
Dotari generale: camere duble cu doua paturi sau pat matrimonial; restaurant, baruri, terasa; piscine (interioara si exterioara), curte; sali de conferinta; magazin de suveniruri; sala de fitness, centru de sanatate; parcare
Dotari camere: Camerele dispun de minibar, televizor, cablu tv, internet, telefon, aer conditionat, seif, uscator de par, camere pentru nefumatori, baie proprie, balcon, mobilier nou, canapea si fotolii.
Servicii: Pachetul All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina buffet suedez, bauturi nealcoolice (intre orele 7-24, respectiv cafea, ceai, apa, racoritoare draft), bauturi alcoolice (intre orele 13-24, respective cognac, vodka, rachiu, palinca, cinzano, Campari, vinul casei alb sau rosu la draft, bere la draft), program artistic cu muzica live, program pentru copii, acces gratuit la piscine, acces gratuit la plaja cu sezlong-uri, parcare, internet, billiard, teren tenis, tenis de masa, sauna, jakuzzi, fitness.
Suplimentar: stand de presa, room-service.
  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

All inclusive
Piscina exterioara
Piscina interioara
Plaja privata
Situat pe plaja
WiFi gratuit
Centru SPA

Locatie