Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caretta Beach (Kalamaki)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: hotelul Caretta Beach este amplasat in statiunea Kalamaki, intr-o zona retrasa si pitoreasca din apropierea drumului principal din statiune.
Localizare: Hotelul este la numai 5 minute de mers pe jos de plaja cu nisip si la numai 4 km distanta de capitala insulei, orasul Zakynthos, la 2 km distanta de Aeroportul international al insulei.
Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif (cu plata), telefon, baie proprie, balcon sau terasa cu masa si scaune.
Facilitati hotel: Complexul cuprinde de asemenea cinci piscine diferite care includ o piscina pentru jocuri, Jacuzzi si o piscina mare pentru copii, mese de biliard, o masa de tenis, loc de joaca pentru copii, zone cu aer conditionat dotate cu ecrane cinematografice mari, acoperire integrala prin satelit pentru toate televizoarele, acces internet, 2 baruri, 2 restaurante, supermarket, intrare gratuita la waterpark.
Website: http://www.carettabeach.com