Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ZANTE MARIS AND SUITES (Adults only)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferta HOTEL ZANTE MARIS AND SUITES (Adults only) 5*, ZAKYNTHOS, GRECIA (sejur in Grecia individual, charter autocar, charter avion)

Descriere Hotel Zante Maris Suites: Hotelul Zante Maris Suites este destinat exclusiv adultilor, a fost inaugurat in anul 2016 si ofera clientilor sai o atmosfera intima si servicii la standarde de inalta clasa.

Tip masa: Mic dejun, Demipensiune

Localizare Hotel Zante Maris Suites: Hotelul este situat in statiunea Tsilivi, pe un deal inconjurat de maslini, oferind o priveliste splendida spre Marea Ionica. Plaja se afla la 800 de metri distanta, iar centrul statiunii la cateva minute de mers pe jos.

Plaja: Plaja este publica, cu nisip si intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere: Hotelul Zante Maris Suites dispune de un numar redus de camere (in total 18) dotate cu: baie cu dotari de lux (toaleta/dus/cada), uscator de par, halat si papuci de baie, aer conditionat, seif, ventilator, TV, minibar, cafetiera, conexiune internet WIFI gratuit. Deluxe suite: sunt situate la etajul 1, au 32 mp si ofera vedere laterala sau totala spre mare. Junior suite: sunt situate la etajul 1, au 43 mp si vedere la mare. Junior suite swim up: sunt situate la parter, au 43 mp si ofera vedere la mare cu acces direct in piscina. Suitele cu piscina privata (Private pool suites): sunt situate la parter, au o suprafata interioara de 38 mp, terasa de 15 mp si zona de piscine de 27 mp si ofera vedere spre mare. Curatenia se face de 6 ori pe saptamana, iar lenjeriile de pat si prosoapele de baie sunt schimbate de 2 ori pe saptamana.

Facilitati Hotel Zante Maris Suites: Hotelul dispune de receptie 24 h, restaurant principal, pool bar, lounge bar, piscine exterioare, masaj, fitness, coafor.

Clasificarea oficiala: 5*

Web: www.zantemarissuites.gr

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat.
  • Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Doamne ajuta!
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Doamne ajuta!

Locatie