Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare PARK HOTEL: Park este un hotel elegant, primitor, situat in Tsilivi, la 800 de metri de plaja, la numai 4 km de orasul Zakynthos si de portul acestuia. Aeroportul se afla la 7 km. La 5 minute de mers pe jos este situat centrul orasului Tsilivi, unde veti gasi restaurante si magazine.
Facilitati PARK HOTEL:Hotelul ofera un lounge spatios cu TV prin satelit, sala de jocuri, zona de luat masa si o piscina cu sectiune pentru copii. Oaspetii se pot relaxa la piscina si pot savura bauturi la cocktail bar sau afara, pe veranda. Zona piscinei este inconjurata de o terasa deschisa si de o gradina mare.
Dotari camere:Hotelul Park ofeta camere confortabile si elegante, dotate cu aer conditionat, TV cu canale prin satelit si telefon cu linie directa. De asemenea, acestea includ un seif si un frigider/minibar.
Masa: demipensiuneLa Park Hotel bufetele de mic dejun si de cina sunt servite in zona extinsa de luat masa. Barul de la piscina ofera o varietate de gustari, cocktailuri si bauturi racoritoare.
Servicii PARK HOTEL:Personalul de la receptie va sta la dispozitie in orice moment pentru a va oferi toate informatiile necesare despre excursii si tururi, precum si servicii de inchirieri auto, schimb valutar si secretariat. Accesul la Wi-Fi este gratuit pe intreaga proprietate.
Detalii hotel: www.hotel-park.gr