Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1538 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex se află pe plajă, la 500 de metri de plajă Falésia. Un centru sportiv cu 2 terenuri de tenis, sală de sport, teren de fotbal și pistă de atletism se găsește langă complex.

Apartamentele spațioase de la Aldeia Da Falésia au chicinetă și balcon sau terasă. Fiecare apartament include baie privată cu cadă și duș. Accesul la internet WiFi este gratuit in zonele publice.

Oaspeții de la Aldeia Da Falésia pot savura mesele de mic dejun și pranz la snack barul cu vedere la plajă. De asemenea, barul din hol oferă ​​TV cu canale prin satelit și servește băuturi răcoritoare pană la ora 01:00.

Complexul are piscină in aer liber. Oaspeții pot opta pentru traseul de schi fond sau serviciul de inchirieri de biciclete, pentru a explora zona din jur.

Aldeia Da Falésia este la mai puțin de 100 de metri de un centru comercial, cu restaurante, supermarket și discotecă. Centrul orașului Albufeira se află la 8 km. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Locatie