Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden

de la
2142  2138 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Proprietatea are 2 clădiri separate și oferă apartamente pe dealurile de pe care se vede zona istorică a orașului Albufeira. Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden are un centru de wellness cu numeroase facilități și o piscină de tip lagună, pe o terasă cu vedere la Oceanul Atlantic.

Toate apartamentele de la Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden au bucătărie bine utilată, iar majoritatea unităților de cazare oferă balcon cu vedere la mare sau la grădină.

Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden oferă o varietate amplă de facilități de agrement in clădirea Cerro do Mar Garden, inclusiv o sală de sport cu ferestre din podea pană in tavan, pentru ca oaspeții să poată admira vederea in timp ce fac mișcare. De asemenea, există terenuri de tenis și o pistă de bowling.

Centrul spa modern din cadrul proprietății oferă o mare varietate de tratamente și include saună, hamam și cadă cu hidromasaj. Oaspeții au la dispoziție o piscină interioară și diverse piscine in aer liber, putand astfel să inoate in orice perioadă a anului.

Restaurantul hotelului servește atat preparate regionale, cat și mancăruri internaționale. Oaspeții pot admira asfințitul in timp ce savurează o băutură de la bar.

Locatie