Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.07.2024 - 16.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel de 4 stele este recent renovat și se află in stațiunea Vilamoura, la numai 2 minute de mers pe jos de plaja Vilamoura și la 500 de metri de portul de agrement animat din Vilamoura. Dom Pedro Vilamoura are un centru spa cu o piscină interioară, un restaurant și o piscină in aer liber.

Proprietatea pune la dispoziție camere elegante, fiecare cu TV cu ecran plat și minibar. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, seif și baie privată. Unele camere au balcon și/sau vedere la Oceanul Atlantic.

Oaspeții se pot relaxa la centrul spa Aquae al hotelului Dom Pedro, care include o piscină interioară, jacuzzi si un centru de fitness cu echipamente cardiovasculare.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun continental. Barul Gazebo servește băuturi si gustări.

In timpul verii este oferit un program cu animatori, precum și diferite facilități, printre care un loc de joacă și o piscină pentru copii. Hotelul Dom Pedro Vilamoura pune la dispoziție și o sală de jocuri. In sezonul estival este disponibil un bar pe plajă, prevăzut cu șezlonguri.

Hotelul Dom Pedro este situat la doar 2 minute de mers pe jos de Cazinoul Vilamoura. Amatorii de golf au la dispoziție unele dintre cele mai renumite terenuri de golf din regiune, aflate la 3 km. Faimoasa plajă Falésia este situată la 6 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internațional Faro se află la 20 km de Dom Pedro Vilamoura.

Locatie