Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1978  1778 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Alcaide se află la numai 200 m de Praia do Vau. Hotelul este liniștit, fiind inconjurat de o zonă verde. Are, de asemenea, o piscină in aer liber cu șezlonguri.

Toate unitățile de cazare ale Hotelului Alcaide oferă TV prin satelit și baie proprie.

Micul dejun este inclus in tariful camerei. Pentru mai multe opțiuni, puteți vizita centrul orașului Portimão, aflat la 7 minute de mers cu mașină. Aici veți găsi multe restaurante care servesc specialități regionale pe bază de pește.

Oaspeții pot face o baie in piscină și se pot relaxa pe șezlongurile cu vedere la grădinile verzi. Recepția de la Alcaide oferă servicii de inchirieri auto și de biciclete.

La mai puțin de 5 minute de mers cu mașina se găsește un teren de golf. Hotelul se află la 6 minute de mers cu mașina de plajă populară Rocha, unde sunt disponibile mai multe activități pe plajă, baruri la malul mării și cafenele. Renumită plajă Falésia, inconjurată de stanci, este situată la 43 de minute de mers cu mașină.

Aeroportul Internațional Faro se află la 50 de minute de mers cu mașina, iar hotelul oferă un serviciu de transfer la un cost suplimentar.

Locatie