Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nh Marina Portimao Resort

de la
2666  2658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.07.2024 - 09.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel situat intr-un complex cu vedere la mare și la portul de agrement din Portimão, se află la 5 minute de mers pe jos de Praia de Rocha. Pune la dispoziție 2 piscine cu apă de mare și 1 piscină pentru copii și oferă unități de cazare cu aer condiționat și balcon mobilat.

Studiourile și apartamentele de la NH Marina Portimao Resort sunt decorate in culori neutre, cu mobilier modern. Includ un TV prin satelit si o chicinetă cu zonă de luat masa. Unitățile sunt amplasate in cele 3 clădiri ale proprietății, Marina Sun, Marina Deck și Marina Beach.

Dimineata, Tivoli oferă un mic dejun american. Hotelul are 2 restaurante care oferă vedere panoramică si preparate internationale, precum si un snack bar care servește o varietate de salate si gustări.

Oaspetii de la Portimao se pot bucura de un masaj relaxant sau pot inchiria o bicicletă pentru a vizita orasul. Tivoli Marina pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii si un birou de turism care oferă informatii despre punctele de atractie locale.

NH Marina Portimao Resort se află la 11 minute de mers cu masina de Alto Golf Country Club. Plaja Praia Grande este situată la mai putin de 1 km de hotel. Proprietatea include o parcare privată gratuită. Tivoli pune la dispoziție un serviciu de transfer cu ajutorul cărora oaspeții pot ajunge in orice parte a stațiunii sau chiar la plaja Praia da Rocha.

Locatie