Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2058  1858 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la doar 1 km de plaja Burgau, Quinta do Mar - Country & Sea Village oferă apartamente, studiouri și camere mobilate individuale. Parcul de vacanță are grădini frumos amenajate și piscină in aer liber.

Oferind o locație uimitoare pe varful stancii, toate camerele cu aerul de la Quinta do Mar au baie privată. Fiecare cameră oferă TV prin satelit, aparat de ceai/cafea și balcon.

Oaspeții pot admira la trezire uimitoare la mare in timp ce iau micul dejun. De asemenea, există un bar unde oaspe pot savura sau băutură. Quinta do Mar - Country & Sea Village oferă servicii de inchiriere de biciclete și autoturisme. Pentru oaspeții care doresc să ia masa in oraș, cel mai apropiat restaurant se află la 4 minute cu mașina.

Șezlongurile situate langă zonă sunt perfecte pentru relaxare. De asemenea, parcul de vacanță oferă teren de tenis și centru de fitness.

Locatie